Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obrovská zmena v Jojke! Kto bude grilovať politikov v "prekopanej" relácii?

Presne pred rokom štartovala televízia JOJ novú politickú diskusiu, ktorá predstavovala ďalší pokus o tento typ relácie na jej obrazovkách. Na hrane sa navyše vysielala počas hlavného vysielacieho času, čo bolo pomerne nezvyklé, keďže konkurencia vysiela politické relácie počas víkendov okolo obeda.

10.09.2020 07:00
na hrane, michal magušin, Foto:
Moderátor Michal Magušin po roku na Jojke končí.
debata (1)

Teraz prichádza zásadná zmena. Nie však v pointe relácie, tá zostáva zachovaná. Stále Na hrane bude fungovať ako politický duel doplnený otázkami z publika. Nebudú chýbať exkluzívne prieskumy verejnej mienky. Zmení sa však moderátor. Moderátor Michal Magušin, s ktorým sa diváci stretávali doteraz, sa po náročnom pracovnom roku rozhodol venovať sa len jednému projektu – webovej žurnalistike, ktorú robil aj pred moderovaním relácie Na hrane.

Nahradí ho ostrieľaná tvár Jojky Jana Krescanko Dibáková. Na jeseň sa opäť v štúdiu Na hrane stretnú dvaja politici a budú sa venovať aktuálnym politickým a spoločenským témam. Diváci sa opäť budú mať možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Otázky, ktoré nebudú zodpovedané v živom vysielaní, sa hostia pokúsia zodpovedať na webe nahrane.joj.sk po skončení diskusie. Samozrejme sa znova bude vysielať naživo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Na hrane #televízny reštart