Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Emotívna šou je tu! Zopakujú Extrémne premeny na Markíze minuloročný úspech?

Nová televízna sezóna sa naplno rozbieha! Každý deň sa televízie predbiehajú s ponukou premiér! Streda nebude výnimkou...

02.09.2020 07:00
extrémne premeny, Foto:
Tretia série Extrémnych premien štartuje už 2. septembra na Markíze.
debata

Televízia Markíza práve v stredu večer ponúkne premiéru úplne novej, v poradí už tretej série dokumentárnej reality šou Extrémne premeny Slovensko, v ktorej sa ďalšia skupina obéznych ľudí rozhodne dať si druhú šancu na život. Formát šou zostáva nezmenený, predchádzajúce dve série potvrdili úspech celej šou u nás, preto nebolo nutné pristúpiť ku kreatívnym obmenám. Naplno sa vráti aj kondičný tréner Maroš Molnár, ktorý bude svojich zverencov 365 dní v roku sprevádzať na ceste k epickej zmene.

Produkčne mimoriadne náročná relácia si vyžaduje dlhšiu prípravu a aj samotné nakrúcanie, keďže mapuje celý rok v živote účinkujúcich, aj preto sa darí vytvoriť len obmedzený počet časti raz do roka. Fanúšikovia tejto šou však nemusia vešať hlavu, už počas tohto leta televízia rozbehla nábor na ďalších potenciálnych účinkujúcich pre štvrtú sériu. Ak všetko pôjde dobre, vzhľadom na epidemickú situáciu, premiéru si odohrá opäť o rok.

Extrémne premeny sú zárukou nadpriemernej sledovanosti a minuloročná sezóna potvrdila úspech. Tak napríklad, v strategickej cieľovej skupine 12 – 54 sa posledná epizóda druhej série stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa. V tejto cieľovej skupine dosiahla šou v rámci aktuálnej jesennej sezóny svoj 2. najvyšší rating 9.3 % a historicky 2. najlepší trhový podiel 28.7 % od štartu formátu v septembri 2017. V skupine 12+ Extrémne premeny taktiež bodovali. Celkovo si k obrazovkám sadlo 469-tisíc divákov, čo je taktiež druhý najlepší výsledok tejto sezóny.

Šou sa po roku vracia do svojho pôvodného slotu a dá sa očakávať, že opäť prinesie zaujímavé čísla sledovanosti, priamou konkurenciou budú jojkárske Prázdniny. Zaujímavosťou je, že tretia série premien predstaví až dvanásť účinkujúcich.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Maroš Molnár #Extrémne premeny #koronavírus #televízny reštart