Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízny reštart v podaní Jojky: Pozrite si podrobný prehľad, toto všetko uvidíte!

Konečne je to tu! Televízna kríza spôsobená pandémiou koronavírusu trvala neuveriteľných šesť mesiacov. Diváci museli strpieť improvizovaný program plný repríz. Tomu je však koniec. Štartuje nová televízna sezóna 2020/2021, ktorá bude síce poznačená koronakrízou, avšak stanice sa snažia naplno vrátiť do štandardného stavu. Jeseň bude plná premiér! Toto všetko uvidíte na Jojke!

31.08.2020 07:00
joj, logo joj, nový vizuál joj, Foto:
Televízia JOJ štartuje novú televíznu sezónu!
debata

Televízia JOJ sa rozhodla, podobne ako konkurenčná Markíza, ísť cestou istoty a nedáva veľký priestor na experimenty s diváckou priazňou. Je dôležité, po ťažkých mesiacoch, opäť dostať krivku sledovanosti do štandardných hodnôt. Tomu odpovedá aj skladba programu. Opäť to bude mix premiérových relácií, seriálov, narozdiel od Markízy, Jojka má v zálohe ťažiskovú šou, ktorá môže zamávať s konkurenciou.

Pondelok

V lete Jojka spustila vysielanie šou o varení Prostřeno z produkcie českej Primy a poriadne s ním uspela. Sledovanosť bola v čase vysielania nadpriemerná a preto nie je nič zvláštne, keď si túto kontroverznú šou ponechá. Česká verzia, narozdiel od slovenskej je skôr postavená na ohováraní a taktizovaní, ako o o varení. Bude sa vysielať od 16:30. Následne pôjde podvečerné spravodajstvo. Do slotu od 18:00 sa po letnej pauze vráti šou Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Pondelkový večer zostáva už dlhoročne bez zmeny. Bude patriť Inkognitu, ktoré sa v premiére vysielalo aj počas koronakrízy s výraznými obmedzeniami. Ani to však divákom nevadilo a šou sa stále umiestňuje na popredných priečkach sledovanosti. Nové časti sa začali vysielať už počas augusta. V septembri sa budú vysielať hneď dve časti za sebou a vyplnia celý prime-time.

Utorok

Už 1. septembra sa vráti po nútenej pauze obľúbený Nový život, ktorý patrí medzi najúspenšnejšie jojkárske seriály vôbec. Pripravená je druhá séria, ktorá vyplní celý hlavný slot. Okolo 23.00 sa bude vysielať americký seriál Najhľadanejší, ktorý sa vysielal už počas leta. Napokon sa po Novom živote bude vysielať v premiére český seriál Slnečná.

Streda

Mnohí diváci na návrat tohto seriálu dlho čakali, teraz je to tu. Prichádza štvrtá a zároveň rozlúčková séria Prázdnin, v ktorej sa opäť stretnú staré známe postavy a znova zažijú bláznivé letné dobrodružstvá. Po prázdninách bude pripravená ďalšia časť Slnečnej.

Štvrtok

Iste mnohí postrehli, že v súvislosti s jeseňou prichádza výrazná zmena. Nový život sa bude vysielať už len dvakrát do týždňa. Vždy v utorok a štvrtok. Vráti sa aj politická diskusia Na hrane a nebudú chýbať ani obľúbená relácia Sedem a jej glosátori.

Piatok

Vráti sa obľúbená šou všetko, čo mám rád.

Sobota

Rovnako ako konkurencia, tak aj soboty na Jojke budú patriť filmom a už teraz avizuje odvysielanie najväčších hitov posledných rokov.

Nedeľa

Tým, že na jar Jojka stopla vysielanie šou Zlatá maska, ktorá mala mať slovenskú premiéru, teraz na jeseň má v zálohe ťažiskovú šou. Keďže produkcia Talentu mešká. Slováci sa môžu tešiť na moderátora Martina Pyca Rauscha a úplne novú neopozeranú šou plnú masiek, šialených, farebných, výbušných vystúpení a spolu s porotou budú pátrať po identite známych osobností pod maskou!

Na svoje odvysielanie počas jesene čaká ešte aj groteska Uhorčík. Dá sa predpokladať, že získa miesto v štruktúre po skončení Prázdnin. Oficiálny dátum ešte nebol potvrdený.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #koronavírus #televízny reštart