Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Farma na Markíze bude opäť iná! Zabudnite na klasiku, prednosť dostane toto...

Úspešná reality šou sa po roku opäť vracia na obrazovky televízie Markíza. Dvanásta séria štartuje už v pondelok, 31. augusta. A diváci sa budú musieť zmieriť s faktom, že znova dostanú verziu, ktorá nemá nič spoločné s pôvodnou ideou tejto šou.

26.08.2020 07:00
farma, evelyn, hospodár martin, Foto:
Nová Farma sa začína!
debata

Kým prvých deväť sezón bolo založených na oprave statku, jeho zveľaďovaní, starostlivosti o zvieratá a plnení rôznych úloh viažucich sa tradíciám. Od desiatej série prešla Farma výraznou kreatívnou obmenou a viac sa priblížili pointou klasickej kontajnerovej šou typu Vyvolení alebo Big Brother.

Minuloročná séria už dostala luxusnú verziu príbytku a jeho okolia a dôraz na kontroverznejší obsah založený na osobných konfliktoch, hádkach a pikantnejších záberoch. Hoci bolo počuť aj silnú divácku kritiku, sledovanosť hovorila niečo iné.

Jedenásta séria dosiahla najlepšie výsledky za posledné roky a Markíza si len potvrdila, že sa vybrala správnou cestou a celý formát týmto spôsobom resuscitovala a zabezpečila mu ďalšiu dlhodobejšiu budúcnosť.

Nebolo teda prekvapením, keď na tento rok potvrdila dvanástu sériu. Prišla koronakríza a nad Farmou sa začalo zmrákať. Dlhodobé produkčné vákuum spôsobila časovú tieseň a tvorcovia potrebovali vyriešiť aj systém nakrúcania, aby sa zabezpečila epidemická bezpečnosť. Podarilo sa. Hoci to bola tesnotka. Na začiatku augusta sa v izolovanej oblasti na Záhorí, na miestach, kde vznikla aj jedenásta farma, rozbehlo nakrúcanie.

Televízia Markíza potvrdila štart na pondelok, 31. augusta a proste sebe postaví desať zástupcov z mesta a desať z dediny. Znova teda sa ide po linke konfliktov, rozdielov a prirodzených konfrontačných linkách. Súťažiaci sa znova ocitnú na už vybudovanom priestore, odpadne teda povinnosť najprv si vybudovať strechu nad hlavou a môžu sa začať hádky. Farme bude už tradične patriť celý pracovný týždeň. Vysielať sa bude od pondelka do piatku, vždy v druhom prime-timeovom pásme, v piatok sa bude konať Duel, tomu bude patriť celý večer so začiatkom od 20:30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #farma #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #televízny reštart