Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa, bude to divoké! Markizácka Farma opäť vsadí na kontroverznú pointu

Televízna koronakríza sa nezadržateľne blíži k svojmu koncu. Konečne! Po šiestich mesiacoch, počnúc septembrom sa všetko vráti do normálu a diváci dostanú premiéry. Jednou z nich je aj nová séria Farmy, ktorá odštartuje nečakane skoro. Už v pondelok 31. augusta!

14.08.2020 07:00
farma, Foto:
Nová Farma sa predstaví divákom pomerne skoro. Prvá epizóda je naplánovaná už na 31. augusta.
debata (5)

Práve počas minuloročnej jesene zažíval formát s jedenástym ročníkom svoje zlaté časy. Tvorcovia postavili proti sebe Západ a Východ a vyplatilo sa. Farma trhala svoje dlhoročné rekordy a rýchlo sa zmazali nezdary z desiatej série. Práve tá bola pre tento formát zlomová.

Tvorcovia sa rozhodli uskutočniť kľúčové zmeny. Kvetu Horváthovú vystriedala komička Evelyn, čo sa pomerne dlho stretávala s vlnou nevôle zo strany skalných fanúšikov. Aj pôvodný námet sa začal odkláňať od pôvodnej myšlienky návratu k tradičnému spôsobu života a začal sa viac podobať na kontroverzné kontajnerové šou typu Big Brother alebo Vyvolení. Desiata séria bola založená na spolužití „obyčajných smrteľníkov“ a celebrít, ktoré v mnohých prípadoch mali od tohto pomenovania na míle ďaleko.

Farma tento turbulentný ročník prežila a jedenásta séria priniesla ďalšia variáciu zmien, ktorá bola divákom už viac pochuti. No pointovo už bola klasickou reality šou, kde v jednom dome nažíva nesúrodá skupinka ľudí. Epizódy boli viac založené na hádkach a kontroverzných témach a farmárske povinnosti boli už viac kulisou ako pointou. Moderátorkou počas 12. série zostáva komička Evelyn.

Farma dostane novú "pointu",... Foto: TV Markíza
farma, evelyn, eva kramerová, Farma dostane novú "pointu", moderátorka zostáva rovnaká. Diváci sa môžu opäť tešiť na komičku Evu Evelyn Kramerovú.

Preto nebolo prekvapením, keď krátko po skončení jedenástej série televízia avizovala aj ďalšie pokračovanie. A opäť všetko bude stáť na konfrontácií. Témou nadchádzajúcej už v poradí dvanástej Farmy je Mesto verzus Dedina. Sú ľudia z mesta povýšeneckí a namyslení? Sú na dedine ľudia jednoduchí? Skupina nových farmárov bude najbližšie mesiace prekonávať predsudky, ktoré v sebe máme všetci od nepamäti. Statok v izolovanej oblasti preverí ich psychické i fyzické schopnosti a možnosti.

„Po mimoriadnom úspechu predošlej Farmy, kedy sme sa venovali téme, s ktorou sa každý z nás takmer denne stretáva, bolo náročné nájsť ďalšiu, ktorá by mohla opäť vyvolať veľký záujem spoločnosti. Veríme, že nová téma opäť prinesie rôzne pohľady rôznych ľudí na odlišnosti ale aj podobnosti života v meste a na dedine,“ povedal riaditeľ oddelenia PR a marketingu televízie Markíza Michal Borec.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #farma #Evelyn #oseriáloch #televízia Markíza #Eva Evelyn Kramerová