Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia chuťovka! Jojke sa podaril ďalší husársky kúsok so seriálovou hviezdou

Televízia JOJ je nakoniec mimoriadne aktívna aj počas leta, obvykle je toto obdobie skôr znamením pre klasickú "uhorku", ale opak je pravdou. Po exkluzívnej zdravici od svetoznámeho herca Olivera Starka zo seriálu 911, teraz sa stanici podaril ďalší úlovok. Podporuje ním seriál Najhľadenejší, ten uzatvára seriálové večery počas utorkov a štvrtkov.

28.07.2020 07:00
fbi most wanted, Foto:
Slovákov pozdravila hviezda seriálu Najhľadanejší.
debata

Tretia séria hitu 911 začiatkom júna, po ročnej pauze, dorazil na Slovensko a Jojka sa rozhodla spraviť z nových častí veľkú udalosť. Akčný hit je nosným pilierom celého leta, čo sa okamžite potvrdila aj na sledovanosti, ktorá potvrdila stúpajúcu obľubu medzi Slovákmi. Aby toho nebolo málo, v druhej polovici mesiaca potešila svojich divákov a k pôvodnej 911 pridala jej úplne nový spin-off seriálu s názvom 911: Texas, v origináli 911: Lone Star, ktorý mal v USA svetovú premiéru iba začiatkom tohto roka.

Netreba zabúdať ani na ďalší zaujímavý seriál, ktorý sa vysiela v slovenskej premiére. Ide o drsnú kriminálku Najhľadanejší (FBI: Most Wanted), pričom ide, podobne ako pri 911, o spin-off seriál, ktorý Jojka pred časom vysielala.

Seriálová značka FBI naberá čoraz väčšiu popularitu nielen v USA, ale aj u nás. Hlavnú úlohu v Najhľadejších stvárňuje herec Julian McMahon, dobre známy zo seriálu Čarodejnice. Práve úloha vyšetrovateľa je preňho šancou vrátiť sa naplno do seriálového sveta, do ktorého sa vrátil po rokoch, keď naposledy hviezdil v provokatívnom seriáli Plastická chirurgia s.r.o..

Po jeho boku stojí aj agent Ken Crosby v podobe herca Kellana Lutza, ktorého môžu našinci poznať z upírskej série Stmievanie (Twilight). Práve prostredníctvom tohto herca sa Jojke podaril ďalší husársky kúsok a podobne ako pri 911, tak aj teraz čaká Slovákov pozdrav od obľúbeného seriálového hrdinu.

Nové epizódy sa vysielajú vždy počas utorkov a štvrtkov po seriáloch 911.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #FBI #televízia JOJ #oseriáloch #leto 2020 #seriál Najhľadanejší