Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pozor! Televízne leto prinesie zaujímavé programy, ale aj úplne nový seriál

Slovenské publikum je už mesiace zvyknuté na nudnejšiu televíznu ponuku spôsobenú pandémiou, ktorá od marca zmenila podobu vysielania u nás. Hoci televízia avizujú veľký reštart vysielania, ktorý sa udeje od septembra. Už prvé lastovičky pozitívnej zmeny možno badať aj počas letnej uhorkovej sezóny.

17.07.2020 07:00
markíza, joj, jojka, Foto:
Televízna ponuka cez leto je skromná, no vždy sa dá niečo vybrať.
debata

Aj počas najbližších dní sa nájde zopár filmov a seriálov, ktoré sa oplatí si pozrieť, ak trávite letné večery v pohodlí domova. Počas víkendu Markíza s Jojkou ponúknu žánrovo rôzne filmy, pričom film čaká divákov aj v pondelok na Markíze. Jojka už pôjde v štandardnom nastavení, teda uvedie Inkognito. Utorky sa proti sebe postaví šou Dobre vedieť! a dvojitá dávka 911.

Jojka však má v talóne zmenu. V slovenskej premiéru uvedie prvý spin-off seriál s názvom 911: Texas, ktorý bude nasledovať hneď po ďalšej premiérovej časti pôvodnej 911. To isté platí aj o štvrtku. Slováci tak spoznajú úplne nový tím záchranárov. V stredu na Markíze klasicky divákov čaká reprízová Chart Show, vo štvrtok dvojitá dávka Zámeny manželiek. Pozrite si video ponuku televízneho leta!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #leto 2020