Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízne leto pokračuje aj po otrasoch! Ktorému programu to spočítate?

Tento týždeň bol v znamení preskupovania síl medzi Markízou a Jojkou. Víťazne z toho vyšla práve druhá menovaná, ktorej sa darí výrazne lepšie v diváckej priazni.

10.07.2020 07:00
debata

Hoci je leto skôr symbolom oddychu a menej vyostreného boja o diváka, televízie si nemôže dovoliť úplne prepadnúť. Najmä po jarnej televíznej koronakríze. Skladba programu je skôr zložená z repríz relácií, filmov a akvizičných seriálov, avšak oplatí sa priniesť aj niečo premiérové. Využila to Jojka, ktorá vysiela napríklad Inkognito, ale najmä vrátila po roku megahit 911 a jeho tretiu sériu. Tá sa stala okamžite diváckym trhákom a hitom tohto leta.

Za kratší koniec ťahala Markíza, ktorá musela prekopať utorky a štvrtky, teda dni, počas ktorých sa vysiela 911 na Jojke. Nevýkonné Klamal by som ti? musela odsunúť do nočného pásma počas utorkov a zdvojila Dobre vedieť! Vo štvrtok zdvojenie čakalo českú Zámenu manželiek a do noci sa porúčali Milenky.

V najbližších dňoch bude programov v mierne pozmenenej podobe, čo sa týka Markízy. Aj budúci týždeň dostanú dvojitú dávku Dobre vedieť! alebo Zámeny manželiek. Ak si obľúbili šou Klamal by som ti? alebo znova začali pozerať Milenky, musia vydržať hore dlhšie. Jojka klasicky v nedeľu ponúkne premiéry lifestylových magazínov, v pondelok Inkognito, utorky a štvrtky patria 911, vysiela sa však iba jedna epizóda. Pozrite si video ponuku na najbližšie dni!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #leto 2020