Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Revolučná zmena! Markíza bude grilovať politikov aj v lete, Na telo však zmizne z obrazoviek

Televízia Markíza počas leta pristúpi k veľmi ojedinelému kroku, ktorý predtým nespravila. Reláciu Na telo čakajú veľké zmeny. Zvyčajne v júli a auguste si dáva pauzu nielen diskusná relácia, keďže aj politická scéna si dáva parlamentné prázdniny. Tento rok je všetko inak.

02.07.2020 07:00
na telo, michal kovačič, Foto:
Neodmysliteľnú súčasť nedeľných popoludní počas leta diváci uvidia na internete. Na telo sa z obrazoviek sťahuje do online priestoru.
debata

Relácia Na telo pokračuje aj v lete. Tu sa zmeny však nekončia. Markíza pristúpila k netradičnej kreatívnej zmene. Pod upraveným názvom Na telo plus ju diváci budú môcť sledovať online na markizáckom spravodajskom portáli, pričom nové vydanie bude zverejnené každú nedeľu o 18:00.

Koncept relácie ostáva nezmenený, naďalej pôjde o atraktívnu debatu s pozvanými hosťami z radov politikov na aktuálne témy, ktoré hýbu Slovenskom. „Záujem o politiku je aj počas leta enormný, a preto sme sa rozhodli pokračovať v Na telo na našom spravodajskom webe TVnoviny.sk. Od septembra sa samozrejme Na telo vracia aj na televízne obrazovky,“ povedal Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

„Ani politická scéna nemá letnú prestávku. Veci sa neustále dejú v koalícii aj opozícii, ovplyvňuje to aj koronakríza a vláda musí reagovať,“ dodal moderátor relácie Michal Kovačič.

Prvú epizódu online relácie Na telo plus si diváci môžu pozrieť na spravodajskom portáli už túto nedeľu, 5. júla 2020, o 18:00.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #relácia Na telo