Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka to v lete nakoniec poriadne roztočí! Tešte sa na premiérový program

Týždeň po konkurenčnej Markíze na letnú vysielaciu štruktúru nabieha aj televízia JOJ. Počnúc pondelkom sa postupne zmení programová ponuka. Dobrou správou je, že diváci sa môžu tešiť aj na premiéry, ktoré počas minulých mesiacov bolo obtiažne dostať na obraz.

28.06.2020 07:00
joj, 911, Foto:
Už vo štvrtok odštartuje divákmi túžobne očakávaná 3. séria hitu 911.
debata (3)

Hlavným highlightom júla bude premiéra akčného hitu 911. Seriál, ktorý si Slováci doslova zamilovali sa po ročnej pauze vracia, aby predstavil svoju tretiu sériu. Nové časti sa budú vysielať počas utorka a štvrtka. Nebude chýbať ani Inkognito, ktoré počas leta pôjde takisto v premiére. Štandardne v letnom období išlo v repríze. Neskôr sa pridá počas večerov aj relácia Prostřeno z českej Primy. Stredy budú patriť filmom. Piatky si budú môcť pozrieť diváci Jojky to najlepšie z relácie Všetko, čo mám rád. Víkendy budú filmové.

Nebudú chýbať ani nedeľné obľúbené lifestylové magazíny ako Nová záhrada, Na chalupe alebo Nové bývanie na striedačku s Novým bývaním – Dizajn. Markíza spustila letnú štruktúru počas ostatného pondelka. Do programu sa vkradli šou ako Dobre vedieť!, Klamal by som ti?, repríza Mileniek, či česká Zámena manželiek. Všetko bude doplnené filmami. Komerčné televízie tak už nabehli na štandardný letný režim a jesenný reštart je tak o krok bližšie! Pozrite si video ponuku na najbližšie dni!

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #leto 2020