Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza štartuje predčasné televízne leto! Čo prinesie? Ako zareaguje Jojka?

Jún sa prehupol do svojej druhej polovice a slovenské televízie postupne spustia letné vysielacie štruktúry. Jesenný televízny reštart je tak o krok bližšie.

21.06.2020 07:00
milenky, klamal by som ti, teleráno, chart show, Foto:
Markizácke televízne leto tento rok začína o čosi, už 22. júna.
debata (1)

Diváci sa musia vyzbrojiť najbližšie dva mesiace ešte trpezlivosťou a zmieriť sa s faktom, že televízie už teraz fungujú v štandardnom režime. Pretože každé leto je o „programovej uhorke“ a až jeseň prinesie premiéry v rámci štartu novej televíznej sezóny. Tento rok je však iný kvôli nedávnej pandémii a Slováci od marca nemôžu sledovať obľúbené programy, ktoré museli ísť do úzadia.

Tohtoročné leto prinesie televíznu klasiku. RTVS staví na staršie filmové hity, Markíza spraví mix českých komédií, amerických filmov, objaví sa repríza Mileniek. Pokračovať bude reprízová Chart Show, ale aj šou Dobre vedieť!, pridá sa šou Klamal by som ti, ktorá počas minulej jari u divákov nezabodovala. Menšia Doma bude pokračovať v premiérach tureckých seriálov. Otázne je, ako bude Markíza reagovať, ak sa nejaký program bude vyslovený prepadák v sledovanosti. Všetka jej pozornosť sa upiera na jeseň. Už teraz sa vo veľkom nakrúca.

Jojka na letnú štruktúru nabehne neskôr. Na prelome mesiacov. Preto jej programov bude „štandardný“ v rámci korona vysielacej štruktúry. Meniť sa začne o týždeň až dva. Pozrite si video ponuku na najbližšie dni.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #leto 2020