Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Superstar takmer vo finále a potom reprízy! Televízna mizéria v kocke

Ako sa dalo predpokladať, dopady koronavírusu budú mať ďaleko rozsiahlejší dopad na televízny svet, ako sa pôvodne predpokladalo. Dvojmesačná vynútená pauza spôsobila, že televízie, ale aj diváci sa budú z tejto spamätávať ešte niekoľko mesiacov.

17.05.2020 07:00
superstar, Foto:
Kto sa stane Superstar? Najlepších 18 spevákov čaká ešte posledné kolo, z ktorého vzíde finálová zostava. Víťazom sa však môže stať len jeden.
debata (3)

Hoci postupné uvoľňovanie nariadení rozviazalo tvorcom ruky a môžu znova nakrúcať, televízie musia splniť veľa predpisov, aby zabezpečila bezpečnosť na pracovisko a to nejaký čas trvá. Kamery sa tak reálne rozbehnú až v júni. Preto je už teraz jasné, že diváci sa nedočkajú svojich obľúbených seriálov ešte pred letom. Televízie si začnú vytvárať zásoby pre svoj reštart, teda až na jeseň.

Dovtedy majú slovenskí diváci smolu a s blížiacim sa letom sa budú musieť zmieriť s tým, že na televíznych obrazovkách nestretnú s veľkým množstvom premiér. Bude to presne opačne a súčasný minimálny počet sa ešte viac scvrkne. Čo teda môžete očakávať v najbližších hodinách a dňoch na obrazovkách? Jarný hit Superstar postupne smeruje do finále. V nedeľu večer sa fanúšikovia speváckej šou môžu tešiť na poslednú časť Super Výberu, z ktorého vzíde finálová desiatka. Tá sa následne predvedie v dvoch finálových kolách a potom Česko a Slovensko spozná svoju Superstar.

Na Jojke v podvečer dostanú priestor premiérové epizódy lifestylových Magazínov Na chalupe a Nové bývanie. Počas ďalších dní sa napríklad uzavrie prvá séria reprízovaných Sestričiek na Markíze, v stredu to bude Chart Show, vo štvrtok Horná Dolná. Na Jojke budúci týždeň pôjde v premiére Inkognito, ale obľúbená glosátorská relácia Sedem. Pozrite si televízne video tipy na najbližšie dni!

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #koronakríza