Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najprv Čaputová a teraz? Neuveríte, kto bude tajným hosťom v Inkognite...

Fanúšikovia zábavnej jojkárskej šou si prídu v pondelok večer na svoje. Tvorcovia relácie si pre nich pripravili ďalšie obrovské prekvapenie! Ako tajný hosť príde premiér Igor Matovič a zažije naozaj zábavné hádanie jeho identity.

11.05.2020 07:00
inkognito, Foto:
Jojka opäť prekvapila, nielen divákov, ale aj hádačov!
debata (16)

Inkognito sa už niekoľko týždňov nakrúca vo veľmi prísnom hygienickom režime. Jojka nechcela obmedziť výroby premiérových epizód svojich formátov, tak ako to spravila konkurenčná Markíza a zvolila provizórny režim výroby. Nakrúca sa bez divákov, všetko sa dezinfikuje, meria teplota, na pľaci je prítomný len nevyhnutný štáb a tak môžu vznikať nové časti, ktoré majú spríjemniť náročné okamihy, ktoré zažíva celé Slovensko.

Matovič nezaprel svoje vtipnú povahu a po... Foto: TV JOJ
inkognito, igor matovič, matovič, Matovič nezaprel svoje vtipnú povahu a po príchode skontroloval hádačov, či cez škrabošky naozaj nič nevidia.

V štúdiu opäť nastala veľmi vtipná situácia, keď si štvorica hádačov v zložení Michal Hudák, Marián Čekovský, Zuzana Šebová a Zdena Studenková uvedomili, že pred nimi sedí ďalší politik, pričom len prednedávnom – v novembri minulého roka – zažili obrovské prekvapenie, keď do Inkognita zavítala prezidentka Zuzana Čaputová. Okrem extrémne vtipného hádania identity, najmä zo strany Maroša Kramára, Jojka zožala obrovský divácky úspech.

Pripomeňte si vtipné momenty pri hádaní identity prezidentky Čaputovej.

Relácia trhla všetky doterajšie rekordy a zaradila sa medzi najsledovanejšie programy za celý rok 2019. Celkovo si vtedy zábavnú šou pozrelo v skupine 12+ neuveriteľných 898-tisíc divákov. Pasáž, v ktorej účinkovala Zuzana Čaputová získala pozornosť až 1,053 milióna divákov. Celkovo Inkognito zasiahlo až 1 292 000 divá­kov!(Reach tri minúty bez prerušenia.) Ide o najlepší výkon relácie v celej jej histórii vysielania.

Premiér Matovič si návštevu, podľa zákulisných... Foto: TV JOJ
inkognito, igor matovič, matovič, vlado voštinár, Premiér Matovič si návštevu, podľa zákulisných informácii, naozaj užil.

Už v pondelok o 20:35 sa diváci môžu tešiť na ďalšiu premiérovú epizódu, v ktorej sa objaví premiér Matovič. Na margo relácie povedal: „Treba dať ľuďom nádej, že život neskončil a že ešte bude, tak ako to dávate aj vy. Veľmi pekne to robíte,“ zložil poklonu štvorici hádačom, ale aj moderátorovi Vladovi Voštinárovi.

Premiér Matovič "návštevu"... Foto: TV JOJ
inkognito, igor matovič, matovič, Premiér Matovič "návštevu" Inkognita uzavrel spoločnou fotkou s účinkujúcimi.

„Pozriete si niekedy aj Inkognito?“ opýtal sa ho Voštinár. „Priznám sa, že keď mi vyjde čas, tak si ho rád pozriem a vždy rozmýšľam či viete alebo neviete, kto príde. Či máte tie masky poriadne utiahnuté alebo cez ne vidíte. Tak som vás bol skontrolovať, chodil som poza vás a pozeral či vám tie masky poriadne sedia,“ zasmial sa premiér, čím pobavil aj hádačov.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Igor Matovič #inkognito #oseriáloch #koronavírus #koronakríza