Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka vytasí ďalšiu televíznu perlu! Neuveríte, čo sa vráti zas po Mama, ožeň ma...

Jojka počas aktuálnej televíznej koronakrízy musí poriadne improvizovať. Okrem stiahnutia väčšiny jarných premiér z hlavného vysielacieho času, prišli zmeny aj v iných častiach dňa.

05.05.2020 07:00
bučkovci, Foto:
Bučkovci sa po rokoch znova vrátia na obrazovky Jojky. Zreprízuje obe série.
debata (9)

Reč je o popoludňajšom vysielaní, kde začiatkom apríla sa po rokoch vrátila kontroverzná reality šou Mama, ožeň ma. Televízia zreprízovala obe série. Zmes bizarných účinkujúcich mnohých divákov v čase vysielania poburovala, lebo išlo o výber toho „najlepšieho“ zo spoločenských vrstiev, no sledovanosť hovorila niečo iné. Mama, ožeň ma tiež patrila medzi relácie, ktoré – podľa divákov – nikto nepozeral, no všetci podrobne poznali jednotlivých účinkujúcich a ich absurdné výstrelky, ktoré predvádzali.

Táto tvorba patrila do obdobia spred niekoľkých rokov, keď Jojka holdovala reláciam, ktoré neraz poriadne pobúrili – Extrémne rodiny, Farmár hľadá ženu, Mama, ožeň ma, ale aj Bučkovci.

Práve posledná menovaná relácia nahradí „Mamu“. Už v utorok o 16:00 štartuje repríza Bučkovcov, poriadne zvláštnej slovenskej rodiny s netradičnými členmi. Diváci si znova budú môcť pripomenúť perly a hlášky, ktoré neraz zľudoveli.

Ukážka na jednu epizód Bučkovcov z roku 2014.

V prvej časti reality šou Bučkovci sa stretneme s dvoma hviezdami Farmár hľadá ženu – bratmi Tomášom a Janom. Hlavnú úlohu však hrá hlava rodiny, šedá farmárska eminencia mama Anka a predstavia sa aj ostatní členovia – napríklad svojrázna babka, ktorá dá všetkých okamžite do laty, alebo otec Jano, ktorý farmárčenie neznáša, o to viac však miluje jedlo.

Hneď na začiatku uvidíme ostrú hádku mamy a otca, a to nielen kvôli nedodržanej diéte, ale aj nevykonanej robote. Konfliktu sa nevyhne ani mamin miláčik, parádnik Tomáš, ktorý odmieta pracovitému bratovi Janovi pomôcť zo zabitým prasaťom, a v pozadí nezostáva babka – ktorá narobí krik vždy, keď sa jej niečo nezdá. Mama Anka skončí v nemocnici a vzápätí navštívi svokru, kde vypukne ďalšia, ešte vášnivejšia hádka. Do toho Jano plánuje svadbu so svojou bývalou aj terajšou partnerkou Luciou.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #koronavírus #Bučkovci