Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poteší Markíza s Jojkou divákov? Sviatočnému dňu kraľuje veľká filmová premiéra

Komerčná Markíza a Jojka zmenia počas piatkového sviatočného dňa ponuku a na svoje si prídu malí aj veľkí. Tu je prehľad toho, čo vás čaká a neminie!

08.05.2020 07:00
dunkirk, Foto:
Markíza si pre divákov prichystala filmovú lahôdku, v podobe slovenskej premiéry filmu Dunkirk.
debata (7)

Televízia JOJ otvorí 8. máj vysielaním animovaných seriálov pre detského diváka. Nebude chýbať dvojporcia Spongeboba v nohaviciach, Káčerovo. Nasledovať budú Príšerky z vesmíru a film Také normálne dievča. Popoludnie o 13:10 otvorí klasická rozprávka Tretí princ. O 15:00 zreprízuje Múmiu: Dračí hrob. O 17:10 je na programe rozprávka Neskrotná, nasledovať bude klasický spravodajský blok relácií.

Večerný program o 20:30 otvorí akčný film More v plameňoch, o 22:45 uvedie Jojka film Non-stop a tí, ktorí vydržia až do jednej po polnoci uvidia Démonov minulosti.

Markíza ráno otvorí taktiež rozprávkami. Už pred siedmou ráno na obrazovky vtrhne Tom a Jerry, nasledovať ho bude Scooby-Doo. O deviatej ráno zreprízuje film Myšiak Stuart Little 2, po desiatej to bude film Medzi nami zvieratami, o 12:00 to bude Za plotom. Popoludnie od 13:35 otvorí Moderná Popoluška 2, nasledovať bude Bean: Najväčšia filmová katastrofa.

Podvečer o 17:10 si počká na divákov film Cesta na tajomný ostrov. Po spravodajskom bloku sa diváci môžu tešiť na atraktívnu filmovú premiéru – vojnový film Dunkirk, ktorý patrí k tomu najlepšiemu z tohto žánru, čo sa za posledné roky vyprodukovalo. O 22:35 je pripravená filmová klasika – film Gladiátor.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Deň víťazstva nad fašizmom #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus