Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

So Superstar nič nezatrasie! Slováci znova sedeli pri obrazovkách v hojnom počte

Tohtoročná séria speváckej súťaže Slovákom výrazne zachutila a ďalšie vydanie potvrdilo jej silnú dominanciu. Veľká noc nebola výnimkou.

17.04.2020 07:00
superstar, Foto:
Slováci boli zvedaví aj na ďalšiu vyraďovaciu fázu Superstar, šou dosiahla druhý najlepší výkon.
debata (1)

Kastingová fáza súťaže sa skončila tesne pred sviatkami. Markíza si pripravila až osem zostrihov, čo zodpovedá trendu, ktorým prechádzajú veľké ťažiskové šou. Divácky najviac atraktívne sú epizódy, kde sa striedajú talenty, ale aj tí s menej šťastní. S výnimkou prvej epizódy sa sledovanosť stabilne udržiava nad polmiliónovou hranicou. Superstar s aktuálnym ročníkom sa tak zaraďuje medzi tie najúspešnejšie za ostatné vydania. Nepochybne má na tom zásluhu aj koronakríza a väčší počet divákov zdržujúcich sa pri obrazovkách.

Počas Veľkonočnej nedele divákov potešila ďalšia premiérová epizóda, tentokrát sa predviedli tí talentovanejší. Porota vybrala 80 najlepších, ktorých videli na kastingoch. Porotu však ťažké časy a v nasledujúcich týždňoch vyberú priamo finalistov. V rámci zmeny štruktúry vysielania sa semifinále konať nebude a rovno vzíde finálová zostava. Prvý Super Výber zaznamenal výrazný divácky úspech.

Dostane koronavírus Superstar do slepej uličky? Viac v článku: Zlomí koronavírus väz aj Superstar? Markíza je v strehu a ráta so všetkým

Superstar má na konte svoj druhý najlepší tohtoročný výkon v oboch cieľových skupinách. V cieľovej skupine 12 – 54 sa stala najsledovanejším programom dňa v rámci celého trhu, keď v rámci aktuálneho ročníka dosiahla až 13% sledovanosť s trhovým podielom na úrovni 28,8%. Celkovo pri televízoroch sedelo 566-tisíc divákov. Vyzerá to tak, že touto sezónou nič nezatrasie, ani koniec kastingov, ani korona.

Týždeň predtým, keď sa končili kastingy, tak Superstar pozeralo 586-tisíc Slovákov, čo je zatiaľ rekord tejto série.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus