Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nebuďte smutní, izolácia sa dá zvládnuť! Na Jojke pokračuje jej "koronarelácia"

Televízii JOJ sa osvedčil nový špeciálny formát, ktorý vznikol ako odozva na aktuálnu koronakrízu. Oddychová relácia Zostali sme doma pokračuje! Na súčasnú vyhrotenú situácia sa moderátori a účinkujúci snažia pozrieť pozitívnou optikou.

05.04.2020 07:00
zostali sme doma, relácia zostali sme doma,... Foto:
Moderátormi pondelkovej relácie Zostali sme doma je Vlado Voštinár a herec a youtuber v jednom Lukáš Frlajs.
debata

Diváci dostávajú jedinečnú možnosť vidieť svoje obľúbené tváre v rovnakej situácii, v akej sú oni sami. Všetci sme na jednej lodi, bez rozdielu. Razom všetci prežívame to isté, sme zavretí v izolácii a s veľkou nádejou dúfame, že koronavírus nám dovolí vrátiť sa k pôvodným aktivitám a životu. Moderátori Vlado Voštinár a Lukáš Frlajs vo svojom štúdiu znova „privítajú“ svojich hostí a cez telemost zistia, ako prežívajú súčasnú krízu z pohodlia svojich domovov.

Jojka sa rozhodla poňať súčasnú situáciu aj prostredníctvom seriózneho spravodajstva a špeciálnych vydaní relácii Na hrane. Doplnkom je práve oddychová šou Zostali sme doma, ktorá má napätým divákom vzniesť do domovov trochu pohody a iných myšlienok.

Tento pondelok hosťami bude moderátor, zabávač, herec Michal Hudák, herečka, kabaretiérka Lucia Siposová a ako hudobný hosť sa znova objaví Marián Čekovský. Téma pondelkového vydania Zostali sme doma je jasná – ako prežívate koronavírus? Minulý týždeň diváci zistili, ako prežívajú dni speváčka a porotkyňa z Česko Slovensko má talent Marta Jandová, obľúbený herec Maroš Kramár a o zábavu a hudbu sa postaral Marián Čekovský. Inak to bude ani v pondelok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #koronavírus #Zostali sme doma