Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabudnete na koronavírus! Jojka vráti do vysielania legendu medzi reláciami

Aktuálne besniaca koronakríza zasiahla veľmi tvrdo aj televízie. Tie museli v priebehu marca prispôsobiť programovú ponuku, tým, že ju výrazne obmedzili. Tieto zmeny diváci vnímajú prirodzene negatívne, prišli o obľúbené premiérové častí seriálov, relácií, ale aj filmy.

04.04.2020 13:10
debata

Aktuálne besniaca koronakríza zasiahla veľmi tvrdo aj televízie. Tie museli v priebehu marca prispôsobiť programovú ponuku, tým, že ju výrazne obmedzili. Tieto zmeny diváci vnímajú prirodzene negatívne, prišli o obľúbené premiérové častí seriálov, relácií, ale aj filmy. No má to aj pozitíva, televízia v rámci improvizácie vyťahujú zo svojich archívov aj programové perly z nedávnej minulosti.

Jednou z nich je, nepochybne, aj reality šou Mama, ožeň ma. Prvá séria z roku 2011 vznikla dokonca ako federálna verzia spolu s českou Primou. Druhé pokračovanie, ktoré na seba nenechalo dlho čakať. Pôvodný námet vychádza z nemeckej predlohy. Mama, ožeň ma patri medzi relácie z čias, keď obrazovkám vládli rôzne formáty z pochybných účinkujúcimi. Avšak táto šou síce priniesla rôzne postavičky, ktorých hlášky doslova zľudoveli.

Kto by si nepamätal popleteného Tónka a jeho starostlivých rodičov, ktorí dúfali, že nájde svoje šťastie po boku milej dievčiny. Legendou sa stali filozofické dialógy medzi Tónkom a jeho otcom. Nezabudnuteľná bola aj Martinka, DJ Andrej, Šárka. Avšak úplná topka je Alenka a Roman. Najmä ženská časť tejto dvojice dodnes vzbudzuje oprávnený smiech. Stala sa námetom pre obrovský počet vtipných obrázkov, memes, videá s ňou trhajú rekordy dodnes.

„Romaaaan, toľká radosť vo mne“ nikdy nezapadne prachom. Zmes bizarných účinkujúcich mnohých divákov v čase vysielania poburovala, lebo išlo o výber toho „najlepšieho“ zo spoločenských vrstiev, no sledovanosť hovorila niečo iné. Mama, ožeň ma tiež patrila medzi relácie, ktoré – podľa divákov – nikto nepozeral, no všetci podrobne poznali jednotlivých účinkujúcich a ich absurdné výstrelky, ktoré predvádzali.

Televízia JOJ sa rozhodla vrátiť do vysielania obe série a zreprízuje ich už od pondelka o 16:00 priamo na hlavnej stanici. Výnimku budú tvoriť veľkonočné sviatky. Aj touto cestou chce stanica prispieť k tomu, aby sa diváci úprimne pobavili a zasmiali a aspoň na chvíľu zabudli na ťažké časy, ktoré prežívame úplne všetci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #koronavírus #Mama ožeň ma