Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nezabudnite si na Bielu sobotu pustiť televízor! Čakajú vás tieto premiéry...

Televízna veľkonočná ponuka je bohatá, aj napriek stále zúriacej koronakríze, ktorá fatálne zasiahla aj každodenné vysielanie. Našťastie, aspoň, počas sviatkov televízie upustili od šetriaceho režimu a ponúknu divákom zaujímavý program. Inak to nebude ani počas Bielej soboty. Tu je zopár tipov.

11.04.2020 07:00
ženy v behu, love song, veľký dar, Foto:
Biela sobota bude patriť filmom!
debata

1. Ženy v behu – Markíza

Sobotný večer na Markíze bude premiére českej komédie Ženy v behu. Věra (Zlata Adamovská) prežila s Jindřichom (Bolek Polívka) skvelý život a je pevne rozhodnutá splniť jeho posledné prianie – zabehnúť maratón! Emancipovaná a rázna matka troch dcér (Tereza Kostková, Veronika Khek Kubařová, Jenovéfa Boková) v tom nevidí žiadny problém. Jednoducho si trasu rozdelia na štyri časti a zdolajú tých viac ako 42 kilometrov ako rodinná štafeta. Žiadna z nich síce zatiaľ neodbehla ani meter a pasujú sa s množstvom vlastných problémov, ale do štartu ostávajú ešte tri mesiace a tréner Vojta (Vladimír Polívka) pripravil skvelý kondičný plán. Stačí len začať.

2. Veľký dar – JOJ

Na Jojku dorazia v sobotu večer poriadne emócie. V premiére uvedie drámu Veľký dar s Chrisom Evansom. Dojemná snímka si určite získa veľké množstvo divákov. Slobodný muž vychováva nadané dieťa a bojuje o jeho budúcnosť so svojou neústupnou matkou.

3. Love Song – RTVS

Na romantiku vsadí verejnoprávna Jednotka, ktorá uvedie snímku Love Song herečkou Keirou Knightley a Markom Ruffalom v ústredných úlohách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #Veľká noc #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus