Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na Jojke: Nadupaná ponuka plná premiér, ktoré potešia každého

Veľká noc už klope na dvere a hoci bude mať tento rok horkú príchuť v súvislosti s koronavírusom, svedomito sa na sviatočné dni pripravila aj televízia JOJ. Tá podobne ako konkurencia zmení vysielaciu štruktúru a ponúkne divákom atraktívnejšiu ponuku premiér. Pôjde o vítanú a príjemnú zmenu v rámci výrazných úsporných opatrení, ktoré musela aj Jojka prijať v súvislosti s koronavírusom.

06.04.2020 07:00
tomb raider, zootropolis, leví kráľ, na vlásku, Foto:
Veľká noc na Jojke bude v znamení premiérových rozprávok, nebude chýbať ani remake akčného hitu Tomb Raider.
debata (4)

Jojka odštartuje svoje veľkonočnú vysielaciu štruktúru už vo štvrtok so sloganom Najlenivejšia Veľká noc: Ušatá, zábavná a plná zdravia. Poobede sa diváci môžu tešiť na premiéru fantasy filmu Dcéra čarodejnice: Hadí dar. Večer nebude chýbať hlavná spravodajská relácia a po nej overená filmová klasika, ktorú milujú generácie divákov – Hriešny tanec.

Veľký piatok

Piatkové popoludnie odštartuje premiéra trilógie Víchor. Nebude chýbať animovaná klasika z produkcie Disney – Leví kráľ, ktorá sa na obrazovkách po niekoľkoročnej pauze. Detských divákov iste poteší aj Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie. Večer sa o zábavu pre celú rodinu postará animovaná rozprávka Na vlásku, nasledovať bude špionážna dráma s Tomom Hanksom Most špiónov. Na menšej Pluske je pripravená alternatíva v podobe Jastrabej ženy, Honby za drahokamom alebo Nožnicovorukým Edwardom.

Biela sobota

Sobotný program odštartuje o 13:30 druhá časť premiérovej trilógie Víchor, ale aj premiéra kuchárskej reality šou Rozpáľ to, šéfe!.

Večer čaká divákov premiéra filmu Veľký dar s Chrisom Evansom, známym v posledným rokoch ako Kapitán Amerika z marvelovksých filmov, po ktorom dostane priestor kanadský triler Dámska jazda. Pluske pojme sobotný večer hudobne s programom Kollárovci na hrade.

Veľkonočná nedeľa

Sviatočná nedeľa odštartuje pásmom rozprávok a reprízami programov z minulých dní, poobede dostane priestor film Úsvit planéty opíc. Následne v premiére sa diváci môžu tešiť od 15:40 na trojicu lifestylových magazínov – Nová záhrada, Na chalupe a Nové bývanie. Vyplnia celý poobedný slot, na nich nadviaže hlavná spravodajská relácia.

Večerným ťahúňom má byť veľkolepá premiéra remaku Tomb Raider s Aliciou Vikander, ktorá vystriedala v tejto úlohe Angelinu Jolie. Nasledovať bude premiéra filmu Viktória a Abdul – ide o životopisný pravdivý príbeh o kráľovnej a jej najlepšieho priateľa. Na Pluske v nedeľu a pondelok večer pôjde overená klasika Jánošík.

Veľkonočný pondelok

Deň plný šibačov vyplnia dopoludňajšie reprízy animákov z predchádzajúcich dní, znova sa na obrazovkách objaví Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie, Leví kráľ a Na vlásku. Popoludní uzavrie vysielanie trilógia Víchor s poslednou časťou.

O 17:00 Jojka uvedie ďalšiu animovanú premiéru pre celú rodinu – Sherlock Gnomes. Večerný program otvorí a zároveň veľkonočné vysielanie uzavrie hlavný ťahák sviatkov – premiéra jednej z najúspešnejších rozprávok posledných rokov – Zootropolis.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Veľká noc #oseriáloch #koronavírus