Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nezúfajte, ešte stále je dôvod pustiť televízor! Tu je zopár aprílových tipov...

Jar sa rozbieha na plné obrátky a spolu s ňou aj premiérová ponuka od televízie HBO, ktorá môže skrátiť dlhé chvíle strávené v izolácii kvôli koronavírusu. Nechajte sa inšpirovať výberom z ponuky seriálov, ale aj filmov!

04.04.2020 07:00
Vtedy v Hollywoode Foto:
Brad Pitt a Leonardo DiCaprio vo filme Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode.
debata (1)
  • Vtedy v Hollywoode (Once Upon a Time in Hollywood) na HBO GO a HBO 19.4. – deviata snímka scenáristu a režiséra Quentina Tarantina (Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill, Nehanební bastardi…) je oficiálne jedným z najlepších filmov minulého roka. Toto perfektne obsadené retro musia vidieť všetci milovníci filmu. V Los Angeles roku 1969 sa televízna hviezda Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho dlhoročný dablér Cliff Booth (Brad Pitt) snažia presadiť v meniacej sa filmovej brandži, ktorú už sotva spoznávajú. Čakajte veľa hereckých hviezd aj dejových liniek, a to vrátane alternatívnej histórie príbehu Sharon Tate a Charlesa Mansona. Snímka sa vracia k posledným chvíľam zlatého veku americkej továrne na sny. Z desiatich oscarových nominácií nakoniec film premenil dve – jednu sošku si zaslúžene odniesol Brad Pitt za stvárnenie vedľajšej úlohy, za ktorú zožal aj Cenu BAFTA a Zlatý glóbus.
  • Bludné kruhy (I Know This Much Is True) na HBO GO od 28.4. – šesťdielny, vynikajúco obsadený dramatický seriál inšpiroval populárny román Wallyho Lamba z roku 1998. Adaptoval a režíroval ho Derek Cianfrance. Jednovaječné dvojčatá Dominick a Thomas Birdseyoví (oboch hrá Mark Ruffalo) sú protagonistami rodinnej ságy, ktorá sleduje ich paralelné životy na pozadí veľkého príbehu o zrade, obetovaní a odpustení v Spojených štátoch 20. storočia. Seriál ukazuje nešťastných bratov v rôznych fázach života a začína v ich súčasnosti, kedy sa obaja blížia strednému veku. Vtedy Dominick spomína na dospievanie – a napríklad tiež na snahu dostať svojho schizofrenného, paranoidného brata z liečebne.
  • Americká žena (American Woman) na HBO GO 5.4. – Deb (Sienna Miller) sa nikdy neostýchala byť čiernou ovcou rodiny. Bola mladá, keď sa jej narodila dcéra Bridget a Bridget bola mladá, keď sa jej narodil syn Jesse. Všetci traja viedli v podstate šťastný život v pensylvánskom robotníckom mestečku. Potom si ale Bridget vyšla von so svojím bývalým priateľom, Jesseho otcom, a už sa nikdy nevrátila. Debina sestra i matka zapoja všetkých miestnych do dôkladného pátrania, ale bez úspechu. Čas plynie, bolesť postupne poľavuje. Tridsaťdvaročná babička Deb sa rozhodne ísť ďalej a vychovať Jesseho sama. Začne novú kariéru a nájde si priateľa Chrisa, charizmatického stavebného robotníka a muzikanta. Lenže počas jedenástich boľavých rokov na svetlo vyplávajú nové skutočnosti, ktoré všetko zmenia.
  • Lego príbeh 2 (The LEGO Movie 2: The Second Part) 12.4. na HBO GO – hrdinovia z Bricksburgu sa v novom akčnom dobrodružstve púšťajú do boja za záchranu svojho milovaného mesta.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Go #oseriáloch #koronavírus