Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najznámejší seriálový lekár hlási návrat! Nová úloha bude poriadne iná

Kým v zahraničí je seriál Grey's Anatomy (Klinika Grace) obrovským hitom, u nás sa desať rokov nevysiela. Avšak to neznamená, že Slováci ho nepoznajú. Práve naopak! Lekárska dráma sa teší obrovskej priazni.

10.03.2020 07:00
patrick dempsey, Foto: ,
Herec Patrick Dempsey sa o niekoľko mesiacov môže naplno vrátiť na televízne obrazovky.
debata

O to viac fanúšikov herca Patricka Dempseyho potešila správa, že po viac ako piatich rokoch sa vracia k seriálom. Bola to jedna z najtragickejších smrtí, aké seriálový svet zažil, keď jeho postava Dereka Sheperda počas 11. série zahynula. Mnohí sa báli, že to bude znamenať rýchly koniec celého seriálu, keďže Derek bol životnou láskou Meredith Greyovej (Ellen Pompeo) a len málokto si v tom čase vedel predstaviť pokračovanie ich strastiplnej cesty.

Lenže Klinika Grace prekonala všetko! Nielen odchod Patricka Dempseyho. Doteraz patrí medzi najsledovanejšie seriály v USA, aktuálne sa vysiela už 16. sezóna a tá ďalšie je už potvrdená. Diváci jednoducho milujú najmä Meredith a strávia akékoľvek dejové vývrtky, dôležité pre nich je, že vidia svoje obľúbené postavy.

Odchod Dempseyho nebol náhodný, herec už dlho nebol spokojný s dlhoročným účinkovaním. Tvorcovia mu neraz vyšli v ústrety a viackrát mu dali „dovolenku“ a z deja sa z času na čas na pár epizód vytratil, čo znamenalo niekoľkotýždňové pauzy od nakrúcania. Počas jedenásteho roku vysielania však požiadal tvorcov, aby jeho príbeh ukončili. Nebolo inej zmysluplnej možností, len jeho postavu zabiť. Tak sa aj stalo.

Následne mal Dempsey snahu naštartovať svoju filmovú kariéru, čo sa mu príliš nepodarilo. Najviac zažiaril v tretích Transformeroch. Vyzerá to tak, že čoskoro sa to zmení. Televízie sa horlivo pripravujú na novú televíznu sezónu a aktuálne pripravujú svoje novinky.

Súčasťou jednej z nich je aj Patrick Dempsey, ktorý môže zakotviť v politickej dráme z dielne televízie CBS. Jeho návrat však nie je ešte 100%, keďže stanica po nakrútení pilotnej epizóde sa bude rozhodovať, či dá zelenú produkcii a vznikne aspoň prvá séria.

Vzhľadom na hlavnú hviezdu sú šance vysoké. Prijal hlavnú úlohu v politickej dráme Ways & Means, ktorá ukáže tvrdé zákulisie najvyššej americkej politiky. Zahrá si mocného, avšak sklamaného kongresmana, ktorý stratil vieru v politický systém a rozhodne sa ho zmeniť. Avšak chce sa systém zmeniť? Ak tvorcovia úspejú, na televízne obrazovky sa môže dostať už na jeseň tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Dempsey #oseriáloch