Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix poriadne prekvapil! Spravil rázny koniec dohadom o údajnej smrti

Streamovací gigant na Valentína poslal do celého sveta veľavravný odkaz a fanúšikovia hitu Stranger Things stratili dych! Prvý pohľad na štvrtú sériu totiž obsahoval rozlúsknutie záhady, ktorá divákov trápila od konca tretej série.

17.02.2020 07:00
stranger things, Foto:
Štvrtá séria sa síce naplno nakrúca, diváci si na ňu ešte budú musieť poriadne dlho počkať. Premiéra sa očakáva až v roku 2021.
debata (1)

Netflix týmto krokom poriadne šokoval, keďže polemika o nejasnom osude postavy patrí k tomu najhutnejšiemu materiálu, čo môže každá televízia použiť pri propagácii novej série. Fanúšikovia sú v neistote, polemizujú, debatujú, vznikajú rôzne teórie a pritom nemajú žiadnu istotu, či sa ich nádeje splnia. To isté sa stalo na konci tretej série Stranger Things, keď vo vákuu zostal visieť osud Hoppera (David Harbour), teda postavy, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou seriálu a má obrovskú priazeň divákov.

Trailer k tretej sérii Stranger Things.

Hopper sa obetoval, aby zachránil svojich blízkych a následný výbuch nedával tejto postave žiadnu šancu na prežitie. Avšak posledné zábery tretieho pokračovania načrtli záhadu, že predsalen mohol prežiť a ocitol sa na Kamčatke, v ruskom zajatí, kde prebiehajú tajné výskumy s monštrom z inej dimenzie. Priameho pohľadu na Hoppera sa fanúšikovia nedočkali.

Od letnej premiéry ubehlo už niekoľko mesiacov a Netflix potvrdil, že nakrúcanie štvrtej série jedného z jej najväčších hitov šliape na plné obrátky. Diváci ju však neuvidia skôr ako budúci rok. Avšak prvé zábery sú už hotové a štedrý Netflix sa rozhodol to povedať jasne. Hopper žije! Je to pomerne netradičná stratégia vyzradiť najväčší spoiler pripravovaného pokračovania, avšak zrejme si tvorcovia prichystali omnoho väčšie zvraty, nad ktorými bude rozmýšľať celý svet, ako len to, či ich obľúbená postava prežila.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things #oseriáloch #David Harbour