Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na Jojke: Ten, kto nemá rád Všetko, čo mám rád, bude mať smolu

Jojke vyšla šťastena a tento rok si vyžrebovala práva na Popolušku a teda najlákavejšiu rozprávku Vianoc má v rukách ona. Podarí sa na úspechy nadviazať Silvestrom?

20.12.2019 07:00
inkognito, silvestrovské inkognito, Foto:
Silvester na Jojke otvorí špeciálne Inkognito.
debata (13)

Podobne ako konkurencia, tak aj Jojka ponúkne špeciálne vydania obľúbených relácií, avšak aj tu je vidno minimalizovanie nákladov na výrobu. Avšak stále je to lepšie ako ponuka Markízy, ktorá okrem zostrihu Chart Show bude reprízovať české komédie. Jojka pôjde cestou vysielania vlastnej tvorby, hoci nemusí byť každému pochuti, keďže staví na mix Inkognito a Všetko, čo mám rád. Práve druhá menovaná relácia vyplní niekoľkohodinové okno a bude tak pilierom celej ponuky.

Od ôsmej hodiny rannej silvestrovskú odštartujú filmy a rozprávky pre deti – Spongebob, Labková patrola, Opica z reklamy, Deväť životov pána Fúzika. Pred obedom dostane priestor komédia Zúbková víla nasledovaná filmov Policajtov švagor 2. Od 15:30 Jojka zreprízuje minuloročné silvestrovské Inkognito a Všetko, čo mám rád. Obe relácie vyplnia slot až do štartu spravodajského blo­ku.

Relácia Všetko, čo mám rád vyplní v... Foto: TV JOJ
všetko čo mám rád, Relácia Všetko, čo mám rád vyplní v silvestrovskom vysielaní niekoľkohodinové okno.

Od 20:35 sa obrazovky vtrhne premiérové špeciálne silvestrovské Inkognito. Od 22:30 v premiére pôjde hudobno-zábavná relácia so Štefanom Skrúcaným a Kandráčovcami – Všetko, čo mám rád. S prvou časťou programu diváci odpočítajú aj posledné sekundy starého roka a privítajú aj ten nový. Krátko po polnoci bude Všetko, čo mám rád pokračovať druhou premiérovou časťou, ktorá sa skončí o druhej ráno. Nasledovať bude repríza Všetko, čo mám rád z roku 2017 a krátko pred štvrtou hodinou rannou uzavrie vysielanie šou Všetko, čo má Ander rád.

Ranné vysielanie na Nový rok otvorí animák Turbo o siedmej ráno, nasledovať bude film Narnia: Princ Kaspian. Tesne pred jedenástou predpoludním sa začne Disney deň. Ten otvorí rozprávka Dobrý dinosaurus, nasledovať bude v premiére romantická komédia Kráľovské srdcia, 8 statočných, Princ z Perzie: Piesky času. Od 19:00 bude pripravený spravodajský blok. Večerný program o 20:35 otvorí premiéra rodinnej romantickej komédie Psie dni. O 22:50 dostane priestor film 22 výstrelov a film Na ostrie noža.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Silvester #inkognito #Všetko čo mám rád #oseriáloch