Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízie sa obliekli do vianočného! Pozrite sa, čo vás čaká a neminie

Už o pár dní nastane ten magický a najkrajší čas v roku. Konečne prídu Vianoce a všetci si budú môcť po celoročnej drine vydýchnuť a užiť si sviatočné chvíle. Samozrejme nebude chýbať špeciálna televízna ponuka.

23.12.2019 07:00
vianoce, santa claus, tv, televízor, televízia,... Foto:
Pozrite si kompletnú video vianočnú ponuku televízií.
debata (1)

Verejnoprávna RTVS, ale aj komerční hráči Markíza s Jojkou sa každoročne „prezliekli“ do vianočného vizuálu, súčasťou sú špeciálne jingle, ktoré majú umocniť neopakovateľnú atmosféru prichádzajúcich sviatkov. Avšak hlavná pozornosť bude venovaná vysielacej štruktúre zloženej z tradičných slovenských a českých rozprávok a filmov.

Televízia Markíza tento rok promuje Kúzelné Vianoce, na Štedrý deň nebude chýbať Perinbaba, špeciálni Oteckovia alebo kultové Pelíšky. Tento rok si práva na Tri oriešky pre Popolušku vyžrebovala Jojka a tak má najväčší tromf Vianoc má po dvoch rokoch v rukách opäť ona. Preto sviatky promuje ako Orieškové Vianoce. Popri Popoluške sa napríklad po desiatich rokoch vráti do vysielania aj rozprávka od Disneyho – 101 Dalmatíncov.

Verejnoprávna RTVS získala komédiu storočia S tebou ma baví svet, príde aj pokračovanie Márie Terézie, ale rozprávky z jej rozsiahleho archívu. Pozrite si kompletnú video ponuku troch slovenských televízií!

Vianočná upútavka RTVS
Vianočná upútavka Markízy
Vianočná upútavka Jojky

Koho by omrzeli vianočné klasiky, môžu si pozrieť alternatívny program, napríklad, na HBO GO, kde nájdu kopec premiér!

Vianočná upútavka HBO

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Vianoce #televízia JOJ #HBO #HBO Go #oseriáloch #televízia Markíza #Vianoce 2019