Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na RTVS: Nebude chýbať Milujem Slovensko a koncerty megahviezd

Počas ostatných rokov vznikla zaujímavá situácia, keď slovenské televízia vo väčšej miere rezignovali na silvestrovský program. Preč sú časy, keď sa nakrúcali špeciálne epizódy seriálov a pripravovali sa sviatočné vydania najväčších šou. Nebolo nič výnimočné, keď po minulé roky vybrané televízie "ignorovali" Silvestra a ponúkli len x-krát reprízovaných českých komédií. Aká bude tohtoročná rozlúčka s rokom 2019?

18.12.2019 07:00
milujem slovensko, silvester 2019, Foto:
Hlavným ťahúňom Silvestra na RTVS bude špeciálne Milujem Slovensko.
debata (6)

Posledný večer tohto roka bude na RTVS patriť zábave a hudbe. Už po piatykrát ponúkne divákov špeciálne vydanie vlajkovej šou Milujem Slovensko, do ktorej sa túto jeseň vrátili kapitáni Dano Dangl a Adela Vinczeová, po ktorých fanúšikovia dlhodobo volali.

Milujem Slovensko je stálicou silvestrovských osláv už od roku 2014, RTVS relácia prinášala dokonca rekordné výkony a patrila medzi najsledovanejšie programy. Zlom nastal v roku 2018, keď Jojka vyrukovala so silvestrovským Inkognitom, ktoré v tom čase začalo výrazne posilňovať v diváckej priazni.

Zmena nastane po Milujem Slovensko. Tento rok sa televízia rozhodla špeciálne vydanie talk-šou Petra Marcina – Neskoro večer. Roky predtým bola druhým hlavným ťahákom relácia Zlaté časy.

RTVS ponúkne aj silvestrovské vydanie talk-šou... Foto: RTVS
neskor večer, peter marcin, silvester 2019, RTVS ponúkne aj silvestrovské vydanie talk-šou Neskoro večer.

Lakádlom môže byť muzikálová šou The Duchon's, diváci si budú môcť zaspomínať na najväčšie hity legendárneho Karola Duchoňa, v koncertnej šou s názvom Nie sme zlí zaznejú v podaní špičkových slovenských interpretov najväčšie hity textára Borisa Filana.

Dvojka na posledný deň roka pripravila hudobný Silvester, ktorý otvoria premiéry koncertov Ariany Grande a Duran Duran, po ktorých prídu na rad vystúpenia U2 a Robbieho Williamsa. Dvojka ponúkne hudobné programy aj počas Vianoc a Nového roka. 26. decembra to bude benefičný koncert V slovenskom Betleheme naživo z Martina a Na Nový rok tradičný Novoročný koncert Viedenských filharmonikov, ktorí sa predstavia aj 5. januára počas koncertu v Macau.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Silvester #oseriáloch