Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

No pekne! Slovenské televízie budú mať problém, prídu o tieto seriálové stálice

Hoci už zahraničné seriály nemajú veľkorysý priestor vo vysielaní hlavných kanálov, profitujú z nich však menšie stanice Jojky a Markízy. Avšak rúti sa problém, v USA v roku 2020 skončí viacero seriálov, s ktorými slovenské televízie dlhodobo rátali. A zoznam končiacich seriálov je pomerne veľký!

26.08.2020 07:00
agents of shield, agents of s.h.i.e.l.d.,... Foto:
Seriálový outsider sa nakoniec dočká až siedmich sezón.
debata

1. Arrow

Zelený lukostrelec dlhé roky brázdi obrazovky televízie Dajto, ktorá pravidelne prináša nové série. Koncom januára sa v USA skončí finálna ôsma séria. Televízia môžu chňapnúť po spin-off seriáloch The Flash, Supergirl, Batwoman alebo Legends of Tomorrow, ktoré sa doteraz u nás ešte nevysielali a sú z rovnakého televízneho vesmíru.

2. Agenti S.H.I.E.L.D.

Sledovanosť nikdy nebola vysoká v USA, avšak silná značka Marvel a celosvetový úspech má za nasledok, že sa stal najdlhšie vysielaný Marvel seriálom. V lete 2020 sa objavila posledná siedma séria a tvorcovia sľubujú zbesilú jazdu.

3. Prvých 100

Slováci si obľúbili seriál Prvých 100 rovnako ako diváci po celom svete. Televízia The CW sa len ťažko lúči so svojou sci-fi drámou o zničenej Zemi. Chystá sa spin-off seriál, ešte predtým v roku 2020 sa predstaví posledná siedma séria.

4. Myšlienky vraha

Po 15 rokoch odíde to seriálovej histórie aj kriminálna stálica, ktorá je známa aj na Slovensku. Televízia CBS sa potýkala s klesajúcou sledovanosťou a tak verdikt znel jasne. Tvorcovia dostali priestor na finálnu sezónu a vyšetrovatelia odišli do výslužby v máji 2020.

5. Vražedné práva

Tento seriál má v talóne menšia stanica Jojky – Wau. Seriál How to Get Away with Murder bol počas prvých sezón doslova zjavom a kontroverzným počinom, keďže hrdinovia nie sú primárne pozitívnymi postavami. Lákadlom bola aj hviezdna Viola Davis. Avšak rokmi opakované pointy si vyžiadali svoju daň, klesajúcu sledovanosť a preto televízia ABC sa rozhodla po piatich rokoch ukončiť nakrúcanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #Myšlienky vraha #Vražedné práva #Agents of S.H.I.E.L.D. #oseriáloch #The 100