Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Preboha, toto už nikdy viac! Prerábky týchto seriálov boli ozajstná katastrofa

Posledné roky televíziami lomcuje trend návratu starých seriálov a predbiehajú sa, ktorý z nich vytiahne znova na svetlo sveta. A nie vždy to vyjde. Nateraz to vyzerá tak, že viac je tých nepodarkov. Nič to nemení, že tento trend bude pokračovať aj naďalej. Toto je rebríček, tých najväčších nepodarkov.

05.02.2020 07:00
akty x, x-files, mulder, scullyová, david... Foto:
Posledná séria Aktov X presvedčila všetkých, že tento formát musí skončiť!
debata

1. BH 90210

V lete 2019 televízia FOX vyrukovala so šesťdielnym špecialným eventom. A teda bola čistá katastrofa. Diváci boli spočiatku zvedaví na niekdajšie idoly, avšak hneď po prvej časti sa ukázalo, že toto nebude mať nič spoločné s pôvodným Beverly Hills a sledovanosť išla strmhlav dole. Seriál stratil polovicu divákov, recenzie boli katastrofálne a televízia radšej dala od tohto projektu ruky preč. Veľmi dobré rozhodnutie!

2. Murphy Brownová

Uf, tak toto bolo ozaj zlé. Ešte na jeseň 2018 sa Murphy vrátila ako veľký tresk. Pôvodný seriál bol kult, ktorý hýbal aj tou najvyššou politikou v USA. Tvorcovia sa rozhodli, že prinesú pôvodné postavy späť do mediálneho sveta, ktorý nemá s tým z ich éry už nič spoločné. A tento pokus naozaj nevyšiel. Veľká škoda!

3. Akty X

Mulder a Scullyová to tiež skúsili, nakrútili sa dve nové série. Avšak tá posledná, jedenásta bola absolútnym krokom vedľa. Sledovanosť zamierila strmhlav dole, nie je sa čo čudovať divákom, že to nechceli pozerať. Epizódy nemali pointu, všadeprítomná nuda, žiadna atmosféra. Našťastie, sa televízia FOX rozhodla Akty X znova uzavrieť, tentokrát zrejme už navždy.

4. Heroes Reborn

Pred pár rokmi sa pokúsili vrátiť aj kultoví Hrdinovia. Miniséria Reborn však nenaplnila očakávania. Tie najväčšie hviezdy sa odmietli vrátiť a tvorcovia sa pokúsili priniesť nové príbehy, avšak nepodarilo sa im zachrániť túto značku. Práve revival Hrdinov bol jeden z najväčších neúspechom začínajúceho trendu návratu starých seriálov.

5. Štyri svadby a jeden pohreb

Streamovacia spoločnosť Hulu tento rok oživila niekdajší filmový hit. Dala mu seriálovú podobu a čakala na veľký ohlas a úspech. Ten sa však nedostavil. Nejako v tomto seriáli len málo fungovalo. Tento seriál čaká len jedno – pohreb.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Akty X #Heroes Reborn #oseriáloch #Murphy Brownová #Beverly Hills 90210