Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rok 2019 bol nemilosrdný pre seriálové novinky. Tieto zhoreli ako fakľa!

Televízie to majú naozaj ťažké. Počet hraných seriálov stúpa a prichádzajúci rok 2020 nebude iný. Vyzerá to tak, že bude ešte vyhrotenejší. Zaujať publikum je čoraz ťažšie, prinášať zaujímavé novinky, ktoré by prilákalo davy začína byť problém. Tieto novinky pohoreli!

04.02.2020 07:00
whiskey cavalier, lauren cohan, scott foley, Foto:
Hoci mal z toho byť hit jari, nakoniec je Whiskey Cavalier neškodným, ale pozerateľným seriálom.
debata

1. The Passage

Sci-fi dráma o malom dievčatku a dobrom agentovi FBI, ktorý ju chráni pred istou smrťou nezaujala. K tomu si prirátajte pokusy na ľuďoch, z ktorých sa stali krvilačné beštie, neodvratný koniec sveta…Takýchto seriálov každý rok pribúda a len máloktorý zaujme.

2. The Fix

Kriminálna desivá séria o masovom vrahovi, ktorý má kúpenú spravodlivosť tiež pohorel. Príbeh pritom bol rozbehnutý pomerne zaujímavo. Naozaj nesympatický záporák vysmievajúci sa agentke, ukážka skorumpovanej justície, desivé vraždy. Niekedy to proste nevyjde.

3. Whiskey Cavalier

Tak toto mal byť hit na najbližšie roky. Skončil sa však po prvej sérii. Sledovanosť nebola dobrá, nepomohlo ani hviezdne obsadenie. Kriminálka s prvkami humoru nezaujala a mala smolu. Televízia ju musela zrušiť, hoci to spočiatku vyzeralo, že sa nájde cesta pre pokračovania. Nenašla sa.

4. Proven Innocent

Stopku dostala aj právnická dráma. Hoci námet nebol úplne originálny. Hlavná hrdinka okúsila ako chutí justičný omyl a život zasvätila prípadom, ktoré zažila na vlastnej koži. Avšak vysielanie v piatok, v smrtiacom slote, nedalo novinke šancu.

5. Fam

Toto mal byť pompézny návrat Niny Dobrev na televízne obrazovky po konci Upírskych denníkov. Nestalo sa. Sitkom nezaujal od prvej epizódy a bolo šťastie, že ho televízia nestiahla už po pár epizódach z vysielania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Whiskey Cavalier #The Passage #Proven Innocent #Fam #The Fix