Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vyťahujte vreckovky! Tieto seriálové hity sa skončili v 2019 a stále smútime

Končiaci rok 2019 bol v znamení neodvratných koncov seriálov. Na tom by nebolo nič čudné, ak by svoje posledné príbehy nepovedali tie najväčšie seriálové hity, ktoré posledné roky boli neodmysliteľnou súčasťou života divákov.

01.01.2020 07:00
debata

1. Hra o tróny

Jednotka v rebríčku patrí jednoznačne Hre o tróny, ktorá sa rozlúčila s poslednou šesticou epizód. Tvorcovia získali rekordný rozpočet, čo sa odrazilo na prvotriednych efektoch a prepracovanosti vizuálu. Mnohí však boli sklamaní z ukončenia príbehov mnohých postáv, ale aj samotného rozuzlenia pointy.

2. Teória veľkého tresku

Sheldon, Penny, Leonard, Howard, Raj, Amy, Bernaddette neuveriteľných dvanásť rokov bavili celý svet. Zo seriálu sa stal najsledovanejší sitkom sveta a len málokto si vedel predstaviť, že sa raz skončí. Stalo sa. Herec Jim Parsons (Sheldon) odmietol predĺžiť zmluvu na ďalšie dve sezóny a nakrúcanie sa tvorcovia rozhodli ukončiť. Finálna séria v mnohom dala bodku, avšak je priestor aj pre pokračovanie, keby sa raz herci rozhodli vrátiť sa.

3. Kravaťáci

Deväť sezón boli Kravaťáci stálicou a milovali ich milióny divákov. Avšak odchody hlavných postáv a pokles sledovanosť si vybral svoju daň. Koniec sa nedal odvrátiť, avšak tvorcovia dostali desaťdielnu sériu, aby mohli pripraviť si adekvátny záver a podarilo sa im to!

4. Designated Survivor

Ani Netflix nezachránil Kiefera Sutherlanda ako prezidenta USA. Streamovací gigant prebral seriál od ABC a dostal tretiu sériu. Prešiel výraznými zmenami a zo seriálu sa stal hit. Nestačilo to.

5. Superhrdinské seriály

Netflix stratil všetky superhrdinské seriály od Marvelu. Stopku dostala Jessica Jones, Punisher, Luke Cage, Iron Fist. Pre fanúšikov to bola veľká rana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Teória veľkého tresku #Designated Survivor #Game of Thrones #oseriáloch #Suits #Kravaťáci