Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ups! Investované milióny a aj tak to nevyšlo! Ktoré seriály sú ozaj totálna nuda?

Televízie chcú jednoducho uspieť! A čoraz viac to majú ťažšie, konkurencia je obrovská a v roku 2020 bude ešte vyhrotenejšia. Musia preto zainvestovať a to poriadne! O to väčšie je riziko pri nových seriáloch, ktoré nemajú garantované vôbec nič. A nie je nič zvláštne, že milióny vyletia hore komínom.

31.01.2020 07:00
legacies, Foto:
Seriál Legacies (Odkaz) má smolu. Kvalite Upírskych denníkov sa ani len nepribližuje...
debata

1. Stumptown – 1. séria

Počas tohtoročnej jesene televízia ABC priniesla kriminálno-komediálnu novinku s Cobie Smulders, ktorá sa naplno vrátila do sveta seriálov. Lenže príbeh, spracovanie, zápletky absolútne nevyšli. Je to neskutočná nuda, predvídateľné. A nezachraňujú to ani herci. A to si televízia objednala plnohodnotnú prvú sériu, takže divákov čaká „zábava“ až do mája. A potom sa uvidí…

2. See – 1. séria

Apple TV+ ako nová streamovacia platforma sa poriadne plesla po kapse, 15 miliónov za epizódu k tomu Jason Momoa v hlavnej úlohe. Avšak akosi táto sci-fi apokalypsa o zničenej planéte a slepých obyvateľov nezaujala. Prvá epizóda jednoducho nefungovala a vôbec nenalákala na sledovanie zvyšku príbehu. Druhá séria je istá pre rok 2020.

3. Emergence – 1. séria

Ďalšia novinka z dielne ABC, ktorá zrecyklovala x-krát omieľaný námet. Opäť je tu tajomné dieťa, zapadákov a obetavá hlavná hrdinka, ktorá pátra po pôvode. Znova sú tu konšpirácie, tajná agenda, sprisahanie. Hlavne je to nuda!

4. Charmed – 2. séria

Už prvá séria novej verzie Čarodejníc rozhodne nepriniesla vlnú pozitívnych reakcií. Sledovanosť nebola dobrá, televízia The CW sa rozhodla pre druhú sériu a výrazné kreatívne zmeny. Ako to dopadlo? Asi tušíte! Nič moc. Tieto Čarodejnice zrejme skoro aj dočarujú.

5. Legacies – 2. séria

Ďalší spin-off, ktorý vychádza z Upírskych denníkov a The Originals. Nová generácia nadprirodzených bytostí prináša postavy bez charizmy. Je to akoby Harry Potter avšak s trápnymi zápletkami. Pritom je to obrovská škoda, keďže prechádzajúce seriály vybudovali skvelú mytológiu. Napríklad Legacies porovnávať s Upírskymi denníkmi by bola urážka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Charmed #Legacies #Emergence #Stumptown #See