Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce na Jojke: Žiadne reklamy, Popoluška, Sám doma a návrat kultového filmu!

Tohtoročné Vianoce na Jojke budú naozaj bohaté a štedré. Televízia opäť získala práva na vysielanie Troch orieškov pre Popolušku, teda filmu, ktorý je zárukou rekordnej sledovanosti.

12.12.2019 07:00
tri oriešky pre popolušku, popoluška, Foto:
Ťahákom Jojky je kultová Popoluška.
debata (4)

Kultová Popoluška sa na Jojku vracia po ročnej prestávke, minulé sviatky si práva vyžrebovala Markíza. Tohtoročný Štedrý deň sa ňou bude pýšiť znova Jojka. Nezabudnuteľná rozprávka s Libušou Šafránkovou a Pavlom Trávničkom je u nás horúcim artiklom najmä kvôli jej výkonu. Pred dvoma rokmi s ňou televízia trhla rekordnú sledovanosť, ktorá sa šplhala k miliónu divákov, čo predstavovalo 21% rating s trhovým podielom 41%.

Pred rokom sa Markíze podarilo nadviazať na stúpajúci trend a prelomila s ňou pomyselnú hranicu. Celkovo si ju pozrelo 1.072 milióna divákov, čo predstavovalo 23% sledovanosť s trhovým podielom neuveriteľných 45 percent. Kto má v programe Tri oriešky pre Popolušku, ten kraľuje Vianociam. Preto každý rok s napätím televízie žrebujú nové rozloženie obľúbených programov.

Po viac ako 10 rokoch sa na slovenské obrazovky... Foto: TV JOJ
glen close, 101 dalmatíncov, Po viac ako 10 rokoch sa na slovenské obrazovky vráti film 101 Dalmatíncov.

Žiadne reklamy

Jojka bude aj tento rok pokračovať v dlhoročnej tradícii, opäť budú programy na Štedrý deň bez reklamy.

Špeciálna vianočná štruktúra odštartuje na Jojke pomerne skoro a to už od pondelka 16. decembra, keď sa do programu postupne vkradnú v poobedňajších hodinách filmy s vianočnou tématikou. Pripravené sú tituly ako Chlapi z kalendára, Vianoce v kráľovskom šate (premiéra), Čaro Vianoc, Vianočné rande, Vianočná show.

Večerný prime-time v predvianočnom týždni vyplnia filmy, ale aj obľúbené relácie. Konkrétna ponuka vyzerá nasledovne: Matky rebelky: Šťastné a veselé (17.12. 20:35), televízia zreprízuje minuloročnú špeciálnu epizódu Prázdni: Vianočné dobrodružstvo (18.12. 20:35), nasledovať bude film Vianočná žúrka, vo štvrtok je pripravené vianočné Inkognito, piatok vianočné Všetko čo mám rád a film Prázdniny s Kate Winslet a Cameron Diaz.

Počas sviatočných dní nebude chýbať absolútna... Foto: TV JOJ
sám doma, Počas sviatočných dní nebude chýbať absolútna stálica - Sám doma.

Naplno sa vianočný program rozbehne od soboty 21. decembra, keď do večerného slotu vtrhne napríklad Doba ľadová, Sám doma alebo premiéra filmu Santa je úchyl. V nedeľu 22. decembra uvidia diváci české klasiky ako Princ a večernica, S Čerty nejsou žerty, večer dostane priestor Vilo Rozboril s vianočným vydaním relácie V siedmom nebi, nasledovať bude premiéra filmu Chatrč.

Deň pred Štedrým dňom v ponuke nechýba Sám doma 2, Kráľ Drozdia brada, Krampus: Choď do čerta!, ale aj premiéry filmov v podvečernom slote: Johnny English Reborn, Severný pól: Na Vianoce otvárame.

Deti poteší repríza Ľadového kráľovstva. Foto: TV JOJ
frozen, ľadové kráľovstvo, Deti poteší repríza Ľadového kráľovstva.

Bohaté Vianoce

Štedrý deň na Jojke prinesie reprízy animovaných stálic ako Doba ľadová: Mamutí tresk a Ľadové kráľovstvo. O 19:00 sa môžu diváci tešiť na Tri oriešky pre Popolušku, po nej bude nasledovať česká klasika Byl jednou jeden král. Zaujímavosťou je, že táto rozprávka sa štandardne vysielala skôr v popoludňajších slotoch, v hlavnom vysielacom čase má tradíciu skôr v Čechách. Večer uzavrú Kandráčovci.

Druhý sviatok vianočný bude v znamení veľkého návratu. Jojka uvedie po vyše 10 rokoch opäť na Slovensku film 101 Dalmatíncov s pôvodným slovenským dabingom.

Divákov Jojky pobaví vianočná komédia Matky... Foto: TV JOJ
matky rebelky, Divákov Jojky pobaví vianočná komédia Matky rebelky - Šťastné a veselé.

Aj počas nasledujúcich sviatočných dní má Jojka v talóne viacero premiér. Predstavia sa filmy ako Princ a servírka, Začarovaní, nová ruská hraná rozprávka Posledný bohatier, Henryho denník, Svadba na divoko, Ktorý je ten pravý. Slovenskí diváci budú mať možnosť vidieť kritizovaný kanadský film s Luciou Vondráčkovou Dokonalý bozk.

Alternatívny program ponúkne menšie stanice JOJ Group – Pluska a Wau. Napríklad 23.12. WAU uvedie film Láska nebeská so slovenským dabingom, v ten istý deň na Pluske pôjde celodenný maratón Simpsonovcov, Štedrý deň na Pluske bude akčný s filmami Smrtonosná pasca 1 a 2.

V predvianočnom týždni nebude chýbať špeciálne... Foto: TV JOJ
inkognito, vianočné inkognito, V predvianočnom týždni nebude chýbať špeciálne Inkognito.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #televízia JOJ #Tri oriešky pre Popolušku #oseriáloch #Vianoce 2019