Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pochybnosti o neúspechu sa rozplývajú! Nová televízia medzi divákmi boduje

Správy o možnom neúspechu najnovšej streamovacej televízie sa nepotvrdili, rovnako ani zvesti o tom, že diváci nebudú schopní platiť si viacero platforiem naraz. Apple TV+ si našla svoje miesto, hoci aj s minimálne veľkým obsahom. To sa však veľmi skoro zmení.

13.12.2019 07:00
apple tv+, apple tv plus, apple tv, apple, Foto:
Apple TV+ hovorí o svojom úspechu a raketovom štarte.
debata

Technologický gigant Apple začiatkom novembra vstúpil do boja aj o televíznych divákov. Predstavil novú online televíziu, na ktorej sa rozhodne nešetrilo. Vlajkové lode ako The Morning Show alebo See zhltli rekordný rozpočet. Desaťdielne úvodné sezóny zhltli každá po 150 miliónoch dolárov, navyše v hlavných úlohách sa predstavil najväčšie hviezdy ako Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell alebo Jason Momoa.

Apple TV+ bolo vyčítané, že odštartovala s malou ponukou programov, ktorá sa dala zhliadnuť v priebehu niekoľkých dní. Ani to však neodradilo zvedavých divákov. Portálu Hollywood Reporter sa Apple pochválil, že prvotné negatívne náznaky sa veľmi rozplynuli. Novú televíziu si predplatili milióny užívateľov v USA a v priemere ju sledujú hodinu denne. To znamená, že si mnohí si Apple TV+ cielene predplatilo kvôli vybranému seriálu, ktorý aj poctivo sledujú.

K novej stanici majú otvorené dvere dokorán aj užívatelia produktov Apple, tí majú stanicu zadarmo. Razom je Apple TV+ dostupná celému svetu a nevadí, že nateraz ponúka obmedzený obsah.

Aj to sa bude časom meniť. Koncom novembra odštartovať hororový počin Servant, pre budúci rok je v pláne rozšírenie ponuky. Navyše Apple potvrdil, že všetky doterajšie seriály dostávajú rovno aj druhú sériu.

V roku 2020 sa v plnej paráde vráti The Morning Show, See, For All Mankind, Dickinson, ale aj Servant. A opäť sa nebude šetriť. Napríklad obe série The Morning Show, ale aj See zhltnú neuveriteľných 300 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Apple TV Plus #The Morning Show #See #Servant