Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Reality šou Utajený šéf valcuje konkurenciu! Dosahuje neuveriteľné výsledky

Tretia časť unikátnej dokumentárnej reality šou Utajený šéf na Markíze minulý utorok opäť prepisovala rekordy. Televízia s touto reláciou maximálne boduje už tretí týždeň za sebou.

03.12.2019 07:00
utajený šéf, štefan rosina, Foto:
Tretím utajeným šéfom bol Štefan Rosina z Matadoru.
debata (2)

V tretej epizóde vysielanej minulý utorok sa radovým zamestnancom stal Štefan Rosina z Matadoru. A slovenskí diváci boli zvedaví aj na tento nevšedný príbeh. Dokonca až tak, že oproti druhej epizóde sa celková sledovanosť o viac ako 80-tisíc divákov. Utajený šéf bodoval v čase vysielania v oboch cieľových skupinách.

Celkovo si v cieľovke 12+ pozrelo túto časť až 657-tisíc divákov. V strategickej cieľovej skupine 12 – 54 získala táto epizóda extrémne vysokú sledovanosť na úrovni 13.1% s trhovým podielom 35.7%. Bol to najsledovanejší program utorka v rámci všetkých televízií. Akčný film Rýchlo a zbesilo 5 zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 16.5% a komédia …kone na betóne na Jednotke RTVS trhový podiel 9.1%.

Pre porovnanie, druhú časť si pozrelo až 578-tisíc divákov. V cieľovke 12 – 54 sledovanosť zotrvala nad desiatkou, konkrétne na 11.1 percentách s trhovým podielom 31.4%.

Darilo sa aj podvečerným Oteckom, ktorí obsadili štvrtú pozíciu v rámci najsledovanejších programov minulého utorka. V cieľovej skupine 12–54 vysielaná epizóda dosiahla v rámci aktuálnej jesennej sezóny 2. najvyšší rating 10.3% a nadpriemerný trhový podiel 36.4%.

Ďalšie príbehy štvorice najpopulárnejších slovenských oteckov si nenechalo ujsť 515-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je taktiež 2. najlepší výsledok v rámci aktuálnej série.

V utorok Markíza uvedie štvrtú a poslednú epizódu, v ktorej sa v utajení predstaví Jan Svoboda zo spoločnosti Synot Holiday.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #Utajený šéf