Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ich koniec sa blíži! Poznáme dátumy, kedy sa rozlúčia obľúbené seriály a relácie

November je na svojom konci a televízie onedlho nabehnú na sviatočnú programovú štruktúru. To v preklade znamená, že stopku dostanú obľúbené programy a viaceré z nich čaká vianočná pauza vo vysielaní. Iné sa odoberú na omnoho dlhší oddych.

27.11.2019 07:00
debata (6)
Televízia Markíza si pre divákov pripravila... Foto: TV Markíza
markíza, televízia markíza, logo, markíza, Televízia Markíza si pre divákov pripravila jeseň plnú obľúbených programov a seriálov.

Na Markíze do svojho finále čoskoro dôjdu všetky seriály. Štvrtá séria Oteckov sa skončí presne na Mikuláša, teda v piatok 6. decembra. Spravidla televízia štartuje s novou sezónou hneď na začiatku januára, keďže nakrúcanie plynulo pokračuje ďalej. Siedma séria Susedov sa uzavrie v pondelok 9. decembra. Sitkom bude pokračovať aj v roku 2020. Ich návrat možno očakávať opäť v marci.

Skorší koniec čaká reality šou o chudnutí Extrémne premeny. Posledná časť druhej série je naplánovaná na dnes, teda stredu 27. novembra. Markíza avizuje nakrúcanie aj tretej série. Od 4. decembra sa do vysielania vráti Chart Show s Adelou, avšak pôjde o reprízy, pripravenú sú aj premiérové časti, zrejme dostanú priestor po sviatkoch.

V utorok tretieho decembra sa uzavrie vysielanie nadpriemerne sledovanej šou Utajený šéf. Jedenástu sériu Farmy čaká záver v piatok 13. decembra.

Televízia JOJ Foto: TV JOJ
joj, tv joj, jojka, logo, televízia, Televízia JOJ

Jojka rovnako ako konkurencia postupne utlmí svoju pôvodnú tvorbu. Komediálny seriál Delukse sa rozlúči v stredu 27. novembra, Hrobári 30. novembra. Ťažisková šou Česko Slovensko má talent uzavrie ôsmu sériu 7. decembra. Na rok 2020 televízia pripraví deviaty ročník. Šou o varení Moja mama varí lepšie ako tvoja sa skončí tesne pred Vianocami.

Rozhlas a televízia Slovenska. Foto: RTVS
rtvs, rtvs logo, rozhlas a televízia slovenska, Rozhlas a televízia Slovenska.

RTVS potiahne svoje relácie najdlhšie. Mnohé z nich sa budú vysielať až do obdobia tesne pred vianočným týždňom. Týka sa to Zlatých časov, Neskoro večer, Záhad tela. Šou Milujem Slovensko uzavrie aktuálnu sezónu 13. decembra.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza