Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dobojované! Prvý superhrdina definitívne končí, padla posledná klapka

Ešte pred pár rokmi by bolo ťažko predstaviteľné, že by sa taký veľký seriálový megahit jedného dňa skončil. Teraz je to krutá realita.

12.12.2019 07:00
arrow, Foto:
Kamery sa zastavili už pred nejakým časom, posledná epizóda Arrowa bude odvysielaná 28. januára.
debata

Poslednú klapku má za sebou legendárny Arrow, ktorého dobre poznajú aj slovenskí diváci. Televízia The CW sa rozhodla ukončiť nakrúcanie po ôsmich rokoch. Dôvod? Tradičný, klesajúca sledovanosť. So seriálom to išlo poriadne z kopca už počas šiestej série, keď sa najviac prejavili kreatívne problémy. Čiastočne pomohol reštart počas siedmej série, no krivka obľúbenosti išla stále nadol.

Nezostávalo nič iné len spraviť rázne rozhodnutie a dať Arrowovi stopku. Toto rozhodnutie je o to komplikovanejšie, že práve tento seriál pred rokmi odštartoval nakrúcanie superhrdinských seriálov a stanica postupom rokov vytvorilo obrovské prepojené univerzum s viacerými spin-offmi, ktoré sa stalo výkladnou skriňou malej televízie. Práve ukončenie nakrúcania jedného z nich dáva ranu celému vybudovanému svetu. Čo môže neskôr znamenať jeho zánik. S blízkej budúcnosti sa ráta s ukončením seriálu Legends of Tomorrow a prekvapujúco to má nahnuté aj Supergirl, ktorej výkon idem strmhlav dole.

Televízia plánuje síce náhrady a predstavenie nových maskovaných ochrancov nevinných, túto sezónu uspela s Batwoman, v príprave je samostatný seriál so Supermanom. Je otázne, či a ako dlho bude ešte baviť sledovať tieto typy seriálov. S Arrowom sa rozlúčil aj herec Stephen Amell prostredníctvom sociálnych sietí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

One last time.

Príspevok, ktorý zdieľa Stephen Amell (@stephenamell),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Working on Arrow changed my life. And every single time I think I’ve got my emotions in check, something like this happens.

Príspevok, ktorý zdieľa Stephen Amell (@stephenamell),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #Stephen Amell #oseriáloch