Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Uf, Arrow sa mohol nepekne skončiť! V poslednej chvíli sa vráti ešte jedna postava

Nakrúcanie ôsmej a finálovej série hitu Arrow sa v týchto dňoch definitívne konči. Tvorcovia sa poriadne zapotili, aby priviedli späť jednu z hlavných postáv.

19.11.2019 07:00
emily bett rickards, arrow, Foto:
Návrat v poslednej sekunde. Herečka Emily Bett Rickards sa objaví, aspoň, v úplne poslednej epizóde Arrowa.
debata

Reč je o herečke Emily Bett Rickards, ktorá počas siedmich sérií stvárňovala Felicity. Spočiatku vedľajšia postava si expresne rýchlo získala srdcia divákov a ešte v prvej sérii sa z nej stala jedna z hlavných postáv a neodmysliteľná súčasť seriálu. O to viac bolo prekvapujúcejšie, keď v marci tohto roka, tesne pred koncom nakrúcanie siedmej série, oznámila, že zo seriálu odchádza a nechce byť súčasťou poslednej série. Využila možnosť nepredĺženia končiacej zmluvy a po dlhoročnom nakrúcaní si oddýchnuť.

Medzi fanúšikmi seriálu za tento krok nezožala pozitívne ovácie. Sledovanosť Arrowa už niekoľko rokov klesala, aj napriek tomu, televízia The CW nezanevrela nad týmto superhrdinom, ktorý odštartoval novú éru superhrdinov na televíznych obrazovkách. Tvorcom dala ôsmu sériu, síce už len, s desiatimi epizódami namiesto klasických 22, aby dostatočne uzavreli príbeh o tajomnom lukostrelcovi.

Ani tento fakt nepresvedčil herečku, aby prehodnotila svoje rozhodnutie a bola väčšou súčasťou záverečných príbehov. Fanúšikovia jej vyčítali, že nakrúcanie posledných epizód už nezaberie dlhé mesiace, tak mohla byť aktívnejšia. Navyše sa tvorcom podarilo prilákať späť takmer všetky dôležité postavy, ktoré sa v minulých rokoch objavili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

One last time.

Príspevok, ktorý zdieľa Stephen Amell (@stephenamell),

Dobrá správa prišla v hodine dvanástej. Nakoniec sa podarilo presvedčiť herečku, aby si úlohu Felicity zopakovala v úplne poslednej epizóde seriálu. Ak by sa to nepodarilo, bola by to najväčšia slabina ôsmej série, vzhľadom na ukončenie jej príbehu v siedmej sérii, ktorý vlastne nebol ani koncom. Jej opätovná prítomnosť na pľaci bola viac ako nutná.

Kríza je zažehnaná a Rickards sa objavila na nakrúcaní posledných scén pre seriálu, ktorý ju preslávil po celom svete. Arrow sa s úspechom vysiela aj na Slovensku. V USA sa bude záver seriálu vysielať v závere januára 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #oseriáloch #Emily Bett Rickards