Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Herec zo Sexu v meste má ale prehľad! Všimol si, čo sa o ňom píše na Slovensku

Aké milé prekvapenie! Hviezda najznámejších amerických seriálov - Kyle Maclachlan - si lajkol príspevok na Instagrame našej stránky O seriáloch. Zaujal ho článok o seriáli, v ktorom aktuálne účinkuje.

07.11.2019 07:00
Carol's Second Act, kyle maclachlan, Foto:
Kyle Maclachlan (vľavo) v najnovšom seriáli Carol´s Second Act.
debata

Reč je komediálnej novinke Carol's Second Act, v ktorej obľúbený herec stvárňuje jednu z hlavných úloh. Seriál vtipnou formou mapuje život štyridsiatničky, ktorá sa rozhodla prekopať svoj život a stať sa lekárkou. Ocitá sa v rezidentskom programe obklopená o generáciu mladšími kolegami a núdza o humor nie je!

Kyle Maclachlan má na konte nespočetné množstvo seriálov, v ktorých sa objavil. Slovenskí diváci si ho môžu najviac pamätať zo seriálu Sex v meste, v ktorom si zahral impotentného Treya a manžela Charlotty (Kristin Davis). Niekoľko sezón stváril aj v kultových Zúfalých manželkách po boku seriálovej manželky Brie (Marcia Cross). Nezabudnuteľná je jeho úloha v seriáli Twin Peaks. V menších úlohách sa mihol v seriáloch Ako som spoznal vašu mamu, Agenti S.H.I.E.L.D. alebo Believe.

Kyle Maclachlan v seriáli Zúfalé manželky. Foto: ABC
kyle maclachlan, marcia cross, zúfalé manželky, desperate housewives Kyle Maclachlan v seriáli Zúfalé manželky.

V utorok 5. novembra na našom portáli O seriáloch vyšiel článok o úspechoch seriálových noviniek, jednou z nich je aj spomínaný lekársky sitkom, ktorý má veľkú šancu stať sa novým hitom. Prekonal krízové obdobie začiatku vysielania, keď si našiel dostatočné publikum a televízia CBS sa rozhodla objednať si dodatočné epizódy k aktuálnej prvej sérii. To je prvý krok k tomu, aby čoskoro prišla objednávka aj druhej série, čo len podčiarkne prichádzajúci úspech.

V ten deň si svetová hviezda všimla náš článok. Situácii, ako je táto, keď si Slovensko všimne svetová hviezda, je ako šafránu. Tentokrát sa stala a herec lajkol spomínaný článok, z čoho máme veľkú radosť.

zväčšiť Kyle Maclachlan si všimol Slovensko a článok o... Foto: Pravda/Printscreen Instagram O seriáloch
kyle maclachlan, oseriáloch Kyle Maclachlan si všimol Slovensko a článok o seriáli, v ktorom aktuálne účinkuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste #Twin Peaks #Kyle MacLachlan #Zúfalé manželky #oseriáloch #Carol´s Second Act