Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rodičia a deti pozor! Štartuje nová televízia plná rozprávok

Ponuka detských televíznych staníc sa v novembri rozšíri. Na Slovensku štartuje nová televízia zameraná na detského diváka.

06.11.2019 07:00
televízia, televízor, ovládač Foto:
Nová televízia štartujúca na Slovensku poteší najmä deti.
debata

Nová stanica nesie názov Nicktoons, ide o úplne nový televízny projket plný zábavy a dobrodružstva s animovaným obsahom a nepretržitým dvadsaťštyriho­dinovým vysielaním. Prinesie výber tých najlepších animovaných seriálov, vrátane niekoľkých premiér spoločnosti Nickleodon, ktorá je prevádzkovateľom rovnomenného kanálu – jedného z najpopulárnejších detských kanálov na svete.

Televízia bude postupne v priebehu novembra dostupná všetkých slovenských televíznych operátorov. Nicktoons je jediný kanál s animovaným obsahom pre deti, ktorý vysiela dvadsaťštyri hodín denne a malým divákom ponúka kultové seriály od Nickleodonu. Takými sú napríklad Vzostup korytnačiek Ninja, Spongebob v nohaviciach, seriál Kung Fu Panda, Avatar: Legendy o Aangovi alebo Tučniaci z Madagaskaru. Nicktoons prinesie aj exkluzívne premiéry animovaných seriálov – napríklad 44 mačiek alebo Lego city dobrodružstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Televízia #oseriáloch #Nicktoons