Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšie seriálové úspechy! Tieto novinky majú šancu prežiť...

Televízna sezóna 2019/2020 sa už naplno rozbehla a prináša so sebou prvé verdikty o budúcnosti nových seriálov. Zatiaľ prevažuje počet tých, ktoré sa na obrazovke zdržia dlhšie a majú šancu uspieť. Televízia CBS sa poriadne rozbehla!

05.11.2019 07:00
carol´s second act, carols second act, Foto:
Dôvod na radosť! Jesenná komediálna novinka Carol´s Second Act sa javí ako najlepší sitkom z celej ponuky staníc a bude pokračovať!
debata

1. Evil

Ako prvý z ponuky noviniek sa druhej série dočká hororový seriál Evil. Stanici stačili iba štyri odvysielané časti, aby dala zelenú ďalšiemu pokračovaniu. Správa je o to prekvapujúcejšia, že posledné roky tomuto žánru vôbec neprialo medzi štandardnými televíziami. Zaujímavé je, že prvá séria nedostane viac epizód. Finále prvej série je naplánované na 30. januára 2020 a príbeh uzavrie trinásta epizóda. CBS tomuto formátu verí a na jeseň 2020 sa na obrazovky dostane ďalších trinásť častí.

2. Carol's Second Act

CBS v máji 2019 prišla o svoje zlaté vajce – Teóriu veľkého tresku. V programe zostala obrovská diera a aktuálne sa hľadá dostatočná náhrada. Spin-off o mladom Sheldonovi síce pokračuje, televízia však potrebuje z dlhodobého hľadiska ďalšieho silného komediálneho hráča. Veľkú šancu má sitkom Carol's Second Act, ktorý rozpráva príbeh o štyridstiatničke, tá sa rozhodla prekopať svoj život a stať sa lekárkou. Ocitá sa v rezidentskom programe obklopená o generáciu mladšími kolegami a núdza o humor nie je!

3. The Unicorn + Bob Hearts Abishola

Humoru nikdy nie je dosť! Ďalšie dve komediálne novinky The Unicorn a Bob Hearts Abishola si udržujú stabilnú sledovanosť a televízia to ide s nimi risknúť aj naďalej. Všetky tri komédie získali objednávku na plnohodnotnú prvú sériu, teda 22 epizód. Čo je už len krôčik od toho, aby čoskoro dostali aj druhú sériu a prežili tak kritické obdobie, keď ich osud visí na vlásku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Evil #The Unicorn #Carol´s Second Act #Bob Hearts Abishola