Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už len málokto sleduje zombíkov, aj tak pokračujú! Prichádza tretí seriál

Televízia AMC si ide tvrdohlavo za svojím. V roku 2020 predstaví už tretí zombie seriál, ktorý rozšíri The Walking Dead vesmír. Novinka, stále bez určeného mena, prichádza v čase, keď sledovanosť seriálov o chodiacich mŕtvolách je na svojom minime.

04.11.2019 07:00
the walking dead, walking dead, tretí seriál, Foto:
Tretí zombie seriál má ukázať úplne nový pohľad na zničený svet.
debata

Aktuálna desiata séria The Walking Dead má najhoršiu sledovanosť zo všetkých, s pribúdajúcimi odvysielanými časťami ešte klesá. Pôvodný seriál podlieza už štvormiliónovú hranicu. Kedysi ho sledovalo aj trikrát viac divákov. Potvrdená je už aj jedenásta séria. Postupne sa plní ambícia televízia, ktorá ešte na začiatku vysielania tohto seriálu hovorila, že chce nakrútiť – minimálne – dvanásť sérii. Teraz, keď sa táto méta blíži, hovorí o ďalšom pokračovaní.

To isté platí aj pre prvý spin-off s názvom Fear the Walking Dead. Nedávno skončená piata séria zožala totálnu negatívnu kritiku. Kvalitatívne, podľa fanúšikov, podliezla dno. Sledovanosť sa pohybovala len na úrovni 1.5 milióna divákov. Aj napriek tomu sa pripravuje šiesta séria, ktorá odštartuje taktiež v roku 2020. A to nie je všetko! Pripravuje sa aj filmová trilógia s hercom Andrewom Lincolnom alias Rickom Grimesom.

Prvý pohľad na nový The Walking Dead seriál Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Tretí zombie seriál má ukázať úplne nový pohľad...

Vyzerá to tak, že budúci rok kompletne zaplnia zombie seriály, pretože tretí seriálu a druhý spin-off má ambíciu zresuscitovať skomierajúcu značku. AMC stále nezverejnila názov nového seriálu, údajne sa koketuje s myšlienkou, že v názve sa neobjaví The Walking Dead, ale bude mať úplne iné meno, aby na prvý pohľad budil dojem, že ide o niečo úplne nové a prilákal nových divákov.

Príbeh ukáže novú generáciu, ktorá si len matne pamätá život pred zombie apokalypsou. Mladí tínedžeri opúšťajú bezpečné útočisko a vydávajú sa na cestu do zničeného svet, ktorému nie sú pripravení čeliť. Pozrite si prvý trailer k novému seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fear the Walking Dead #THE WALKING DEAD #oseriáloch