Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na toto diváci čakali veľmi dlho! Kultové Čarodejnice po rokoch opäť pokope

Od skončenia legendárneho seriálu Čarodejnice uplynulo neuveriteľných 13 rokov, teraz sa jeho hviezdy znova stretnú pred kamerami.

18.09.2019 07:00
charmed, čarodejnice, Foto:
O niekoľko týždňov sa diváci dočkajú návratu dvojice herečiek z kultového seriálu Čarodejnice.
debata

Nepôjde však o oživenie troch sestier Halliwellových, akoby sa mohlo zdať. Seriál Čarodejnice sa minulý rok dočkal remaku, v prvej polovici októbra sa objaví na stanici The CW jeho druhá séria. Tá by si mala dočkať výrazných kreatívnych zmien, keďže nová verzia seriálu bola obrovským sklamaním pre fanúšikov, ktorí netrpezlivo čakali na ich návrat. V novej verzii sa pôvodní herci neobjavili a zrejme ani neobjavia.

To však neznamená, že neexistuje spôsob, ako vidieť obľúbené herečky opäť pokope. Za najnovším počinom stojí televízia ABC, ktorá sa rozhodla zrealizovať zaujímavé televízne eventy. Tá prinesie naozaj veľké prekvapenia pre divákov v najnovších sériách obľúbených seriálov.

Hlavnými hviezdami sú herečky Alyssa Milano a Holly Marie Combs, ktoré v Čarodejniciach stvárňovali Phoebe a Piper. Obe, bok po boku, budú súčasťou jednej z nových epizód 16. série Kliniky Grace (Grey's Anatomy), ktorá bude odvysielaná vo štvrtok 10. októbra.

Tvorcom sa podarilo spojiť tieto dve zvučné mená a opäť si zahrajú sestry, ktoré zavítajú do nemocnice a budú spojené s ďalším lekárskym prípadom. Je len škoda, že pôjde iba o jednorázovú záležitosť. Zaujímavé je aj zákulisie tohto stretnutia po rokoch. Herečky sa znova „stretnú“ aj s tvorcami Kristou Vernoff a Andym Reaserom, ktorí boli kedysi scenáristi Čarodejníc.

Televízia ABC pri tejto príležitosti zverejnila aj prvú fotografiu z inkriminovanej epizódy, na ktorú sa už teraz tešia milióny fanúšikov po celom svete.

Takto vyzerajú "sestry... Foto: ABC
holly marie combs, alyssa milano, klinika grace, greys anatomy, Takto vyzerajú "sestry Halliwellové" po 13 rokoch od skončenia seriálu. Objavia sa v jednej z epizód 16. série Kliniky Grace (Grey's Anatomy).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alyssa Milano #Holly Marie Combs #oseriáloch #Charmed #Čarodejnice