Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kravaťáci odhalili, čo sa stalo s Meghan! A málokto by tomu uveril

Meno vojvodkyne Meghan je posledné roky prepierané v médiách na dennodennej báze. Akákoľvek zmienka o členke britskej kráľovskej rodiny je zárukou pozornosti čitateľov, ale aj divákov. Po viac ako roku dostala bodku aj jej herecká kariéra, ktorú zavesila na klinec ešte v roku 2018. Vtedy opustila právnickú drámu Kravaťáci (Suits) po siedmich sériách. Využila tak možnosť končiaceho sa kontraktu, aby sa mohla stať členkou kráľovskej rodiny a vziať si princa Harryho.

28.08.2019 07:00
suits, kravaťáci, meghan markle, patrick j. adams, Foto:
Herec Patrick J. Adams alias Mike sa vrátil do Kravaťákov aj s odkazom, čo sa stalo s Meghan (Rachel).
debata

Spolu s ňou odišiel zo seriálu aj jej seriálový partner Mike Ross v podaní herca Patricka J. Adams, ten sa však vrátil ako hosť do záverečnej deviatej série, aby uzavrel nielen svoj príbeh. Záverečná séria Kravaťákov by sa, pochopiteľne, nezaobišla bez zmienky o Rachel. Pred začiatkom nakrúcania poslednej desiatky epizód, fanúšikovia dúfali, že sa podarí zabezpečiť aspoň niekoľkosekundovú prítomnosť Meghan na obrazovkách.

Tvorcovia, ktorí majú s bývalou herečkou nadštandardné vzťahy, však túto možnosť veľmi rýchlo označili ako nereálnu. To však neznamená, že by sa Rachel nemohla objaviť v deji. Práve naopak. Už v prvej časti deviatej série s ňou „telefonovala“ jej najlepšia seriálová priateľka Donna (Sarah Rafferty), aby jej oznámila, že sa dala konečne dokopy s Harveym Specterom (Gabriel Macht).

Avšak ten pravý (ne)návrat na obrazovky si Rachel odkrútila až v piatej časti, keď po prvýkrát sa objavil Mike, teraz už jej seriálový manžel. Scenáristi dlho nečakali a dobre vedeli, že diváci čakajú na akúkoľvek zmienku. A tá prišla!

V dialógu medzi ním a kolegyňou Katrinou dal všetkým jasné posolstvo, ako sa skončil príbeh Rachel. Na margo jej otázky, ako sa má Rachel, suverénne odvetil – „Keby som ti povedal, ako sa má dobre, pravdepodobne by si mi neverila“. Producenti teda boli milosrdní a nezničili šťastný koniec dvojice Mike a Rachel, ktorý dostali na konci siedmej série. Vtedy sa odohrala veľká seriálová svadba a obaja opustili New York a založili vlastnú firmu v Seattli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci #vojvodkyňa Meghan