Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka na jeseň: Talent, Trhlina, Za sklom a k tomu stálice a kopec noviniek!

Jesennú ponuku, pred pár dňami, skompletizovala aj televízna dvojka na trhu - Jojka. Tá si, podobne ako konkurencia, pripravila nabitý program, ktorý má priklincovať divákov k obrazovkám. Jojka štartuje novú televíznu sezónu hneď začiatkom septembra rovnako ako konkurenčná Markíza. Na obrazovkách sa rozpúta veľký boj hneď na začiatku jesene.

20.08.2019 07:00
talent, česko slovensko má talent, čsmt, Foto:
Na jeseň už Jojka bude hľadať talenty a nielen to!
debata

Tradičnou ťažiskovou zábavnou šou bude opäť Česko Slovensko má talent, Jojka spolu s Primou predstavia už ôsmu sezónu, na porotcovských a moderátorských miestach nepríde k žiadnej zmene. Ako minulý rok, rozhodovať o osude (ne)talentovaných súťažiacich bude Jaro Slávik, Marta Jandová, Diana Mórová a Jakub Prachař. Programom prevedie znova Lujza Garajová Schrameková a jej český kolega David Gránsky. Nová séria sa začína 5. septembra.

Veľkou novinkou bude politická diskusia, ktorá sa po dlhoročnej pauze opäť vráti na obrazovky Jojky. „Na hrane“ sa bude týždenne venovať najaktuálnejším politickým a spoločenským témam. Moderátor Michal Magušin je pripravený diskutovať vždy s dvoma našimi politikmi a v živom vysielaní ponúkne priestor aj na divácke otázky, ktoré v reálnom čase môžu z pohodlia domova interaktívne posielať. Výnimočnosť relácie spočíva aj v publiku. To usadne do štúdia na základe pozvania diskutujúcich hostí – politikov. Vytvoria sa tak dva podporné „tábory“ diskutujúcich.

Túto jeseň sa okrem politiky vráti do vysielania aj formát večernej talkšou. V novinke Čau Lujza! sa predstaví, ako názov jasne hovorí, moderátorka a herečka Lujza Garajová Schrameková. Známa herečka a moderátorka si ich humorom jej známym doberá na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. Jedna vec je pohľad rodičov a druhá, ako to vidia deti. Preto Lujza vždy okrem hostí spovedá aj ich zhovorčivé ratolesti. A tie prezradia na svojich rodičov aj to, čo by možno nechceli veľmi povedať.

Video

V novej televíznej sezóne budú pokračovať všetky zábavné a spravodajské programy. Pondelky už tradične budú patriť Inkognitu, neskôr sa do nedeľného slotu vráti V siedmom nebi. Samozrejmosťou sú všetky spravodajské formáty, ale aj magazíny. Diváci neprídu o Nové bývanie, Nové bývanie – Dizajn, Novú záhradu, Miláčikovo, Na chalupe, Rozum v hrsti a kuchársku šou Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Jojka vstupuje do novej sezóny so sloganom – pestrofarebná jeseň. Okrem množstva žánrovo rozličných relácií ponúkne aj svoje seriály. Divákov, podľa všetkého, čaká poriadna dávka príbehov. Už 4. septembra štartuje bláznivý komediálny seriál Delukse z prostredia luxusného hotela, v ktorom však nie je všetko v poriadku. Neskôr sa prirúti aj druhá séria Ministrov, seriálu, ktorý si vyslúžil nálepku kontroverzný.

Ďalšou jesennou novinkou je seriál Hrobári z pera významného scenáristu Petra Kolečka (český seriál Most!). Má ísť o unikátnu komédiu z prostredia pohrebnej služby. Hlavnými hrdinami sú členovia rodiny Pipasíkovcov, ktorí striehnu na každého nebožtíka, aby mali z čoho žiť.

V septembri diváci uvidia aj Trhlinu, tentokrát v rozšírenej verzii. Pôvodne plánovaná trojdielna miniséria dostala filmovú podobu, ktorá začiatkom tohto roka zvalcovala slovenské kiná a film trhol nové rekordy. Už vtedy televízia sľubovala, že pre divákov má pripravenú rozšírenú verziu. Teraz sa tento sľub stane realitou. Napokon sa z trojdielnej minisérie stala dvojdielna a má obsahovať viac ako 20 minút nových záberov.

Priestor dostane aj dlhoočakávaná tretia série kriminálky Za sklom, tá bude tentokrát až desať epizód. Oproti predchádzajúcim dvom sezónam pribudli až dve časti. Nové pokračovanie má byť ešte mrazivejšie a údernejšie, jedným z motívov nových častí je vražda novinára a jeho snúbenice a ďalšie poodkrytie prepojenia mafie a najvyššej politiky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch