Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci, tešte sa! Toto vám pustí česká Nova počas jesene...

Do novej televíznej sezóny zasiahnu aj české komerčné stanice, ktoré majú na Slovensku zastúpenie prostredníctvom vlastných televízií. Slováci si už niekoľko rokov musia zvykať na enormné obmedzenie programov spoza rieky Moravy.

26.08.2019 07:00
nova international, nova, logo, Foto: ,
Počas tejto jesene Nova International o čosi posilní premiérové vysielanie na Slovensku.
debata (3)

Aj napriek tomu sa situácia aspoň o malý kúsok zlepší počas tejto jesene. Síce Nova International nebude ponúkať štandardné súbežné vysielanie a drvivú väčšinu dňa opäť vyplnia niekoľkoročné reprízy starých programov, podvečery a večery už budú patriť premiérovému vysielaniu a slovenské publikum sa môže tešiť na obľúbené české seriály a iné relácie.

V susednom Česku sa televízna sezóna začne o čosi skôr ako je zvykom u nás. Jesenný boj o diváka sa začne už koncom augusta. Obľúbený denný seriálu Ulica vstúpila do 15. roku vysielania a od 19. augusta sa vrátia po letnej pauze premiérové epizódy, ktoré sa automaticky dostanú aj na Novu International. Diváci znova uvidia počas pracovného týždňa dve časti za sebou. Nasledovať budú spravodajské formáty.

Večery počas posledného augustového týždňa budú patriť Špecialistom a ich novej sérii. Kriminálny seriál ponúkne dve epizódy počas pondelkov. Predchádzajúce séria sa končila tragicky a diváci sa museli rozlúčiť s obľúbenou postavou, tú teraz nahradí nová posila!

Nie je to tak dlho, čo sa vedenia policajného oddelenia ujal major Strouhal v podaní Martina Dejdara. Navyše osud tímu Špecialistov zasadil neľútostnú ranu. Pri policajnom zásahu bol postrelený kapitán Čermák (Jan Zadražil) a svojím zraneniam na mieste podľahol. Novou posilou tímu Špecialistov sa stane kapitán Kovář stvárnený hercom Jiřím Hanou.

Pondelkový večer uzavrie v Čechách mimoriadne obľúbený seriál Policie Modrava v hlavnej úlohe so Slovenskou Soňou Norisovou. V tento deň pôjdu reprízy starých častí. V nedeľu je pripravená tretia séria.

Utorky a štvrtky budú patriť premiérovým epizódam lekárskej drámy Ordinácia v ružovej záhrade 2. Počas pracovného týždňa bude pokračovať aj publicistický Víkend, ale aj Život vo hviezdach. V nedeľu nebudú chýbať Črepiny. Soboty budú patriť 6. sérii imitačnej šou Tvoja tvár má známy hlas, v ktorej sa Slováci uvidia aj Zuzanu Norisovú alebo Jána Jackuliaka.

V stredu bude pokračovať dokumentárny cyklus Malé lásky, u nás tento formát vysielala Markíza pod názvom Baby Boom. Nova ďalej pripravuje do vysielania ďalšiu sériu seriálu Dáma a kráľ, ale aj Zámenu manželiek alebo Misie: Nový domov, či o 10 rokov mladší.

V nedeľu po premiére nových časti Polície Modrava sa predvedie ďalšia novinka, publicistický formát Príbehy českých zločincov. Reportér Jan Kroupa v nich predstaví tých najhorších delikventov a ich príbehy v českej histórii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Nova International #oseriáloch