Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza na jeseň: Žiaden risk a bombastický návrat overených hitov

Nová televízna sezóna už klope na dvere a komerčné televízie sa pripravujú na neľútostný boj o priazeň publika. Pre divákov si od septembra pripravili preplnenú televíznu štruktúru. Ako prvá predstavila svoje plány televízia Markíza ako líder na trhu.

06.08.2019 07:00
markíza, televízia markíza, logo, markíza, Foto:
Televízia Markíza si pre divákov pripravila jeseň plnú obľúbených programov a seriálov.
debata (4)

Súdiac podľa zverejnenej ponuky, Markíza túto jeseň nebude riskovať a prinesie iba overené formáty, pri ktorých má istotu nadpriemernej diváckej odozvy. Televízia nemá dôvod po minulej úspešnej sezóne experimentovať s programom a podstúpiť riziko kolísania sledovanosti.

Zo seriálov sa na jeseň môžu diváci tešiť na siedmu sériu Susedov, ktorá prinesie viaceré kreatívne zmeny, do služby opäť nastúpia Sestričky s druhou sériou, pričom sa nakrúcajú epizódy aj pre tretiu sériu. Vráti sa aj Horná Dolná s novou sezónou, podvečery počas pracovného týždňa znova budú patriť megaúspešným Oteckom, tí predstavia už 4. sériu. Nebudú sa meniť ani vysielacie sloty.

Susedom tradične budú patriť pondelky, Sestričky sa vrátia do utorkového vysielacieho okna a Horná Dolná má svoje miesto rezervované počas štvrtkov.

Stredy budú patriť úspešnej šou o chudnutí – Extrémne premeny. Formát, ktorý je mimoriadne náročný na produkciu sa vráti po dvojročnej pauze. Neskôr sa vráti aj Chart Show s Adelou, ale aj kvíz šou Dobre vedieť!.

Po ročnej pauze sa do vysielania vráti aj reality šou Farma, ktorá predvedie svoju jedenástu sezónu. Na moderátorsky post sa vráti komička Evelyn a Markíza pokračuje v pozmenenej štruktúre súťažiacich. Tentokrát sa proti sebe postavia zo západu a východu Slovenska. Farme bude patriť druhý večerný slot počas pracovného týždňa, vyraďovacie duely sa budú vysielať v piatok.

Soboty budú už tradične patriť filmom a nedeľné večery ovládne piata séria šou Tvoja tvár znie povedome, ktorú túto sezónu čaká ťažká skúška. Dochádza k výmene moderátora. Martina „Pyca“ Rauscha nahradí Martin Nikodým, ktorý bol súčasťou predchádzajúcej série. O výmene moderátora sa už špekulovalo minulý rok, keď Pyco dlho váhal kývnúť, pre zdravotné problémy, na ponuku vrátiť sa do šou. Nakoniec sa ešte zhostil tejto úlohy. Tento rok sa ho presvedčiť nepodarilo.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza