Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka má počas leta silné želiezko v ohni. Tento seriál druhýkrát boduje!

Letné obdobie je špecifické aj pre slovenské televízie a je najmä plné prekvapení. Overené programy, ktoré televízie reprízujú môžu pohorieť na celej čiare, iné naopak môžu zaznamenať nečakaný úspech.

09.07.2019 07:00
seriál 911, 911, Foto:
Jojka má dôvod na radosť, seriál 9-1-1 uspel na Slovensku aj s druhou sériou.
debata (2)

Kým pondelkové večery nateraz nevychádzajú Markíze a reprízované slovenské seriály Slovákov druhýkrát vo vysielaní nezaujali, na Jojke vystrelilo opakované Inkognito.

Ako dopadli pondelkové seriály? Čítajte v článku: Rex, Dušo aj Zapadákov. Markíze zhoreli letné reprízy ako fakľa!

Počas letných utorkov sa proti sebe postavila reality šou Svokra na Markíze a Jojka ponúkla premiérovú druhú sériu akčného hitu 9–1–1. Práve tento seriál, ako jeden z mála zahraničných, zafungoval v hlavnom vysielacom čase. Už prvá séria na Slovensku zaznamenala nebývalý úspech.

Akčný seriál začiatkom roka opantal slovenských divákov a dostal veľkorysý priestor priamo na Jojke. Dokonca vznikla petícia divákov, aby sa seriál presunul z 22.00 hodiny na skorší čas, televízie spravila ešte väčší ústupok a najnovšiu epizódu prvej série reprízovala hneď na ďalší deň poobede. Práve tento seriál nepotvrdil trend upadajúceho záujmu Slovákov o zahraničné seriály.

Prvé dve epizódy druhej série minulý utorok znova potvrdila úspech tohto seriálu aj po niekoľkomesačnej pauze vo vysielaní. Jojka uspela s viac ako 16-percentným podielom na trhu. Čo sú hodnoty, ktoré zahraničné seriály v atraktívnom čase dlho nedosahovali.

Na Markíze uspela aj Gizka Oňová alias televízny Svokra, ktorá sa vrátila s premiérovými epizóda. Oproti pondelkovým 10-percentým hodnotám sa sledovanosť opäť vrátila k priemerom stanice. Svokra uhrala približne 23% podiel na trhu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svokra #televízia JOJ #Gizka Oňová #oseriáloch #televízia Markíza #seriál 9-1-1