Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto budete chcieť vidieť! S letom prichádzajú veľké seriálové hity

Nadchádzajúce dva mesiace majú byť v znamení oddychu, voľných dní, dovoleniek, prázdnin. K voľnejším chvíľam neodmysliteľne patria aj seriály, ktoré vtrhnú na obrazovky. A objavia sa naozaj veľké hity, na jeden z nich sa čakalo takmer dva roky. Nechajte sa zlákať júlovou ponukou.

01.07.2019 07:00
Stranger things, Foto:
Jeden z najväčších seriálových hitov posledných rokov prichádza po takmer dvojročnej pauze späť! Tretia séria Stranger Things štartuje 4. júla.
debata (3)

1. Divorce (Rozvod) – 3. séria (HBO)

HBO vracia do vysielania po jedenapolročnej pauze do vysielania svoju trpko komediálny seriál Rozvod so Sarah Jessicou Parker v hlavnej úlohe. Divákov čaká 6-dielna tretia séria od 1. júla.

2. Stranger Things – 3. séria (Netflix)

Takmer po dvoch rokoch čakania je to konečne tu! Jeden z najlepších seriálov posledných rokov sa vracia so všetkými obľúbenými postavami a záhadami. Z detí sa stali tínedžeri, riešia iné veci, avšak tajomná alternatívna realíta s novým monštrom sa opäť tlačí do nášho sveta. Tretia séria zmení všetko, čo doteraz bolo fanúšikom predstavené. Túžobne očakávaná séria štartuje 4. júla.

3. Suits (Kravaťáci) – 9. séria (USA Network)

Harvey Specter ide do „právnického dôchodku“ a spolu s ním odchádza aj celá jeho partička kolegov. Televízia USA Network sa rozhodla ukončiť po deviatich rokoch vysielania. Dôvod? Postupne klesajúca sledovanosť a tvorcovia nechcú ťahať dej donekonečna a rozhodli sa povedať posledné príbehy ešte v čase, keď je krivka v slušných hodnotách. Kravaťáci sa rozlúčia s 10 epizódami. Rozlúčková sezóna príde 17. júla.

4. Veronika Marsová (Veronica Mars) – 4. séria (Hulu)

Kriminálka Veronika Marsová (Veronica Mars) je dôkazom, že zrušenie pôvodného seriálu pred rokmi nič neznamená. Už 26. júla sa Veronika Marsová vráti s ôsmimi novými epizódami a nebude sama. Je veľmi ojedinelé, že do dávno skončeného seriálu sa po rokoch ochotne vracia aj pôvodné obsadenie. Fanúšikovia sa dočkajú všetkých kľúčových postáv zo seriálu, ale aj filmu. Tvorcovia sľubujú iný štýl pokračovania. Tentokrát chcú staviť na jeden komplikovaný prípad, ktorý sa bude riešiť celú sezónu a navyše všetko má byť temnejšie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Sarah Jessica Parker #Veronica Mars #Stranger Things #oseriáloch #Suits #Kravaťáci #Divorce