Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia falošná láska na obrazovkách! Ktorý seriál tentokrát oblbol divákov?

Začína byť akýmsi pravidlom, že hlavné hviezdy veľkých seriálov svoju náklonnosť väčšinou iba hrajú a po vypnutí kamier sa nevyhľadávajú, lebo sa "nemusia". Ďalší seriál, ktorý sa pridáva na zoznam "falošnej" náklonnosti sú legendárne Upírske denníky (The Vampire Diaries).

19.07.2019 07:00
upírske denníky, the vampire diaries, nina... Foto:
Spočiatku do bola nenávisť. Nakoniec si k sebe Nina Dobrev a Paul Wesley (vľavo) našli cestu a dnes sú blízki priatelia.
debata

Milióny fanúšikov po celom svete doslova hltali krkolomné príbehy o láske medzi smrteľníčkou Elenou Gilbert (Nina Dobrev) a súperiacimi upírskymi súrodencami Salvatorovcami. Hoci to pôvodne vyzeralo tak, že epická láska bude medzi Elenou a Stefanom (Paul Wesley), nakoniec vyhral jeho brat Damon (Ian Somerhalder). Seriál sa dočkal až ôsmich sezón a svoj posledný príbeh povedal ešte v marci 2017 po 171 epizódach.

Prvé série patrili najmä Elene a Stefanovi. Lenže teraz sa ukázalo, že ich zjavne očividne nespochybniteľná láska na obrazovkách bola len pretvárka. Priznala to herečka Nina Dobrev, ktorá po rokoch vyšla z pravdou von. Väčšinou to býva tak, že hlavní predstavitelia sú priatelia aj po vypnutí kamier a v konečnom dôsledku vzájomné sympatie uľahčujú reprodukovať napísaný príbeh. V prípade Dobrev a Wesleyho išlo o ich skvelé herecké schopnosti zakryť vzájomné antipatie.

Podľa herečky boli obrovské. „Paul a ja sme spolu na začiatku nakrúcania vôbec nevychádzali. Rešpektovala som ho, ale nemala som ho rada,“ povedala narovinu Dobrev v podcaste Directionally challenged. „Pamätám si, ako sa ma po vysielaní všetci pýtali, či spolu chodíme aj v skutočnosti. Mysleli si, že je medzi nami skvelá chémia.“

Opak bol pravdou, a práve vtedy si herečka uvedomila, že hranica medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká. „Pohŕdali sme jeden druhým natoľko, že sa to navonok prejavilo ako láska. Naozaj sme sa nemohli vystáť zhruba prvých päť mesiacov nakrúcania,“ dodala so smiechom.

Vzájomné antipatie sa však časom pretavili do obrovského priateľstva, dnes Wesley patrí medzi jej najlepších priateľov. „Je to vtipné, ako sa všetko môže zmeniť. Nikdy by ma nenapadlo, že Paul bude jedným z mojich najbližších kamarátov,“ uzavrela.

Upírske denníky sa pridali k seriálom ako Vtierka Castle, Gilmore Girls, Zúfalé manželky, Čarodejnice, Beverly Hills 90210, v ktorých sa herci takisto navzájom nemali radi. Pri upíroch to aspoň dopadlo dobre a herci si k sebe našli cestu. Viaceré ostatné seriály nemali to šťastie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paul Wesley #Nina Dobrev #Upírske denníky #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #oseriáloch