Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už nie je Brennanová! Seriálová Kosť sa vracia na obrazovky s novým imidžom

Slovenskí diváci ju poznajú najmä zo seriálu Kosti (Bones), ktorý sa stále teší veľkej obľube a nekonečným reprízam. Od poslednej klapky seriálu ubehol už nejaký čas a Emily Deschanel sa teraz vracia!

05.06.2019 07:00
emily deschanel, bones, kosti, david boreanaz, Foto:
Seriál Kosti spravili z Emily Deschanel a Davida Boreanaza najväčšie seriálové hviezdy.
debata

Kosti sa skončila v marci 2017 po dvanástich rokoch vysielania a odvtedy sa po hlavnej predstaviteľke zľahla zem. Emily Deschanel, ktorá počas nakrúcania kriminálky porodila dve deti sa chcela venovať rodine a oddýchnuť si od nabitého pracovného kalendára.

Jej seriálový manžel Seeley Booth (David Boreanaz) nezaváhal a len niekoľko mesiacov po skončení seriálu už naskočil ako hlavná postava do vtedajšej novinky SEAL Team. A úspešne pokračuje v kariére, keďže televízia CBS tomuto seriálu potvrdila tretiu sériu.

Deschanel sa naopak vracia po viac ako dvojročnej pauze a nebude hrať hlavnú úlohu, vystačí si len s vedľajšou postavou, ktorá však bude tvoriť základ príbehu. Prijala úlohu v seriáli Animal Kingdom z dielne káblovej televízie TNT, v týchto dňoch štartuje 4. séria. Bývalá seriálová Kosť sa predstaví v diametrálne odlišnej úlohe, na akú boli na ňu fanúšikovia zvyknutí. A to nie je všetko, spolu s novou úlohou prichádza aj nový imidž.

Herečka v posledných sériách Kostí, po pôrode detí, pôsobila viac usadlo. Prestávka mimo obraz jej mimoriadne prospela a vracia očividne uvoľnenejšia, čo sa odrazilo aj na jej zovňajšku. Navyše nebude stvárňovať úplne kladnú postavu.

Do seriálu Animal Kingdom vstúpi hneď v druhej epizóde ako bývala väzenkyňa a narkomanka, ktorá sa vracia po rokoch vracia medzi svojich blízkych, ktorí nemajú medzi sebou ideálne vzťahy. Jej postava Angely poriadne zamieša kartami. Angela je manipulatívna, prefíkaná, vypočítavá a neváha svoje „osobnostné prednosti“ využiť vo vlastný prospech.

Zabudnite na bacuľku a seriálovú Kosť. Emily... Foto: TNT
emily deschanel, animal kingdom, Zabudnite na bacuľku a seriálovú Kosť. Emily Deschanel sa vracia na obrazovky s novým imidžom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Deschanel #Bones #BONES (Kosti) #oseriáloch